3 minuten

De leukste babymoon bestemmingen – dit zijn ze

Tegenwoordig is een babymoon hartstikke hip! Nog een laatste keer met z’n tweetjes op vakantie en alle tijd voor elkaar voordat jullie je op een roze of blauwe wolk bevinden. Nieuwe herinneringen maken en tijd om jullie voor te bereiden op de komst van jullie kleine wonder. En hoe kan dat beter dan tijdens een vakantie naar een heerlijk, warm land? Wij zochten de leukste babymoon bestemmingen voor je uit!

Eilandleven op Mallorca

Eilanden zijn eigenlijk altijd een goed idee. De Balearen is daarvan een goed voorbeeld. Mallorca is maar zo’n 2,5 uur vliegen en met verschillende landschappen op het relatief kleine eiland valt er een hoop te ontdekken. Mooie baaien nodigen je uit om een duik te maken in het heldere water en te relaxen op één van de vele stranden. Maar ook als je op zoek bent naar wat cultuur zijn Palma en Valldemossa zijn perfecte plaatsen om te bezoeken tijdens jullie babymoon. Een ideale bestemming waar veel te doen is, maar waar je ook heerlijk kunt relaxen als dat meer gewenst is. Best of both worlds!

Onze SUNtip: Wat te doen op Mallorca? Vera geeft tips!

babymoon bestemmingen Mallorca

Paradijselijk Curaçao

Bon Dia, wat ons betreft mag Curaçao zeker niet ontbreken aan de lijst met babymoon bestemmingen. Doordat Curaçao een tropisch klimaat heeft, is het hier het hele jaar door goed vertoeven en maakt het dus niet uit in welke maand jij bent uitgerekend. Verblijf in de wijk Jan Thiel, maak een dagtrip naar Klein Curaçao en snorkel tussen de schildpadden. Met de gastvrije cultuur, poko poko mentaliteit en Papiamento-taal op het eiland voelen jullie je snel thuis!

Onze SUNtip: Dit zijn de 10 mooiste stranden van Curaçao

vakantie Curacao

Zonovergoten Gran Canaria

Ook een fijne bestemming tijdens de koudere maanden, maar dan een stuk dichterbij dan Curaçao! Ondanks dat Gran Canaria maar op 4,5 uur vliegen ligt, zijn hier de temperaturen het gehele jaar een stuk aangenamer dan op andere Europese bestemmingen. Onze SUNtip? Huur een auto en cross over het eiland. Kijk je ogen uit bij Mirador del Balcón, een prachtige viewpoint of bezoek Puerto de Mogán! Dit kleurrijke vissersdorpje wordt ook wel het Venetië van Gran Canaria genoemd. Romantisch toch?

Onze SUNtip: Waar te verblijven op Gran Canaria? Wij vertellen het je!

Puerto de morgan - Gran Canaria

Kleinschalig Chalkidiki

Heb je nog nooit van dit schiereiland in Griekenland gehoord? Mooi! Dat betekent dat het niet overspoeld is met toeristen en dat is ook weleens fijn! Chalkidiki is makkelijk te bereiken vanaf Thessaloniki en met vele gezellige restaurants en cocktailbarretjes die uiteraard ook een mocktail serveren, komen jullie hier niks te kort. Relax aan één van de vele charmante, kleine strandjes die er in overvloed zijn en bekijk de magische zonsondergang vanaf de klif in Afytos. Chalkidiki is een babymoon bestemming die jullie niet snel zullen vergeten!

Onze SUNtip: Wat te doen in Chalkidiki? Niels deelt zijn persoonlijke tips!

babymoon bestemmingen Chalkidiki

Pure luxe in Dubai

Dubai leent zich perfect als bestemming voor een babymoon. Hoezo? Het staat bekend om zijn luxe accommodaties, perfect dus voor een ontspannende vakantie. In één van de vele vijfsterrenhotels komt je niks te kort qua faciliteiten, waardoor je eigenlijk het resort niet hoeft te verlaten en kunt genieten van jullie quality time. Toch de hort op samen? Wij geven je geen ongelijk! Bezoek de Burj Khalifa, het hoogste gebouw van de wereld of de prachtige Palmen. Wat een vakantie!

Vakantie Dubai

Veelzijdig Marrakech

Het Marokkaanse Marrakech is maar 4 uur vliegen en toch bevind je je in een compleet andere wereld. Met een doolhof aan straatjes, prachtige paleizen en typische Riads om in te verblijven, waan je je volledig in de Arabische sferen. Om het nog maar niet te hebben over de medina, het culturele centrum van Marrakech. En of je nu maar 5 dagen vakantie hebt of twee weken, in Marrakech kunnen jullie je prima vermaken. Naast de mooie cultuur, zijn er ook een hoop spa’s en hammams om te relaxen voordat jullie wereld compleet veranderd met een kleintje.

Onze SUNtip: Wat te doen in Marrakech? Wij geven tips

bestemming voor een babymoon Marrakech

Dit waren onze tips voor de leukste babymoon bestemmingen

Voor je het weet is jullie vakantie weer voorbij, ben je luiers aan het verschonen en kampen jullie met slapeloze nachten. Ach, je krijgt er zoveel voor terug! Tot het zo ver is hopen wij dat je na het lezen van dit blog de perfecte bestemming hebt gevonden voor jullie (voorlopig) laatste vakantie met z’n tweetjes. Natuurlijk zijn er nog veel meer babymoon bestemmingen op te noemen, bekijk ons gehele aanbod hier. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Vera van der Stelt
Contentspecialist
Meer van Vera van der Stelt