Onze bloggers

Mogen wij je voorstellen aan onze bloggers? Ze reizen graag, zijn enthousiast en ze schrijven graag! Deze combinatie maakt het altijd weer een feestje om artikelen te lezen van Alicia, Kevin en Nadine.

 • Alicia
  Tekstgek en een enthousiaste verhalenverteller, that's me! Ik heb het liefst elke dag de slappe lach en haal energie uit kleine dingen, zoals een goed gesprek en een opgeruimd huis. Kiezen tussen een stedentrip en een zonvakantie? Oef... Ik ben géén held in keuzes maken. Toch is mijn dag bij SUNtip niet compleet zonder een onmogelijk dilemma ;-)
  Meer van Alicia
 • Kevin
  Hallo, ik ben Kevin en naast mijn werk als online marketeer, maak ook ik graag een reisje. En het liefst een reis, waarbij een stad vol cultuur te combineren valt met een prachtig natuurrijk landschap. Ik geloof dat je jezelf met reizen verrijkt en ik hoop je te kunnen inspireren tot het ontdekken van nieuwe verrijkingen van jezelf.
  Meer van Kevin
 • Nadine
  Lekker eten, gezelligheid en de wereld ontdekken. Ik ben er dol op! Er is nog zoveel te zien en er zijn vele landen die de eerste plek op mijn bucketlist delen. Ik ben dus ook erg blij met mijn plekje bij SUNtip! Want zeg nou zelf: hoe leuk is het om elke dag over vakanties te schrijven!?
  Meer van Nadine