Onze bloggers

Mogen wij je voorstellen aan onze bloggers? Ze reizen graag, zijn enthousiast en schrijven graag over vakantie! Deze combinatie maakt het altijd weer een feestje om artikelen te lezen van Niels, Sanne, Vera en Emiel.

 • Julia Storm
  Hoi, ik ben Julia. Ik heb een passie voor reizen en ontdekken. Ik vind het geweldig om anderen te inspireren om hun droomreizen te maken en de wereld te verkennen. De wereld heeft zoveel te bieden! Ik schrijf graag over geweldige locaties, tips en mijn eigen ervaringen om anderen enthousiast te maken
  Meer van Julia Storm
 • Justin Goverde
  Hoihoi, ik ben Justin en reizen is een van mijn vele passies. De wereld ontdekken en nieuwe fijne plekjes vinden is iets wat ik het liefste doe. Of ik nu op zonvakantie, stedentrip, verre reis of wintersport ga, genieten doe ik met volle teugen! In mijn blogs neem ik je graag mee op reis en deel ik de leukste tips en mooiste momenten.
  Meer van Justin Goverde
 • Niels van Rijsbergen
  Hi, ik ben Niels! Samen met mijn vrouw bezoek ik graag de authentiekste plekjes binnen Europa. Als echte Brabander houd ik van gezelligheid. Ik zoek dan ook graag bestemmingen uit waar een bourgondische sfeer de boventoon voert. Lekker lokaal biertje erbij, uitkijkend op de ondergaande zon terwijl je voeten in het water dobberen: klinkt perfect toch? Ik hoop jou te kunnen helpen met inspirerende verhalen en tips!
  Meer van Niels van Rijsbergen
 • Sanne van der Stelt
  Hoi, ik ben Sanne! Net als mijn collega's en als jullie ga ik graag op vakantie. Maar ik vind het ook erg leuk om voor anderen de perfecte vakantie samen te stellen, ik werk dan ook op het Service Center van SUNtip. Een perfecte vakantie start voor mij met gezellige mensen om mij heen en natuurlijk een lekkere cocktail op het strand! Verder vind ik het ook leuk om tijdens mijn vakantie alle highlights van de omgeving te ontdekken. Ik hoop jou te kunnen helpen bij het vinden van een mooie vakantie die precies bij jou past!
  Meer van Sanne van der Stelt
 • Vera van der Stelt
  Hi, ik ben Vera! De wereld verkennen en anderen inspireren, dat is wat ik het liefste doe! En hoe gaaf is het dat ik nu mijn passie voor reizen met mijn werk kan combineren? Of ik nu alle highlights tijdens een citytrip bezoek of het hele land doorkruis voor de mooiste plekjes, als reisblogger ben ik altijd op zoek naar de beste tips. Hopelijk kan ik jou ook inspireren met de mooiste bestemmingen die écht bij jou passen!
  Meer van Vera van der Stelt