Onze bloggers

Mogen wij je voorstellen aan onze bloggers? Ze reizen graag, zijn enthousiast en schrijven graag over vakantie! Deze combinatie maakt het altijd weer een feestje om artikelen te lezen van Niels, Sanne en Emiel.

 • Emiel Priem
  Hola, Ik ben Emiel! Net als mijn collega’s maak ik graag een onvergetelijke reis. Een actieve bergtocht maken gecombineerd met relaxen op een mooi strand met een cocktail in de hand klinkt voor mij als de perfecte vakantie! Verder ben ik altijd in voor nieuwe avonturen en nieuwe bestemmingen, want mijn bucketlist is nog lang niet afgevinkt! Ik hoop je met mijn tips te kunnen inspireren en te helpen met het afvinken van jouw bucketlist!
  Meer van Emiel Priem
 • Niels van Rijsbergen
  Hi, ik ben Niels! Samen met mijn vrouw bezoek ik graag de authentiekste plekjes binnen Europa. Als echte Brabander houd ik van gezelligheid. Ik zoek dan ook graag bestemmingen uit waar een bourgondische sfeer de boventoon voert. Lekker lokaal biertje erbij, uitkijkend op de ondergaande zon terwijl je voeten in het water dobberen: klinkt perfect toch? Ik hoop jou te kunnen helpen met inspirerende verhalen en tips!
  Meer van Niels van Rijsbergen
 • Sanne van der Stelt
  Hoi, ik ben Sanne! Net als mijn collega's en als jullie ga ik graag op vakantie. Maar ik vind het ook erg leuk om voor anderen de perfecte vakantie samen te stellen, ik werk dan ook op het Service Center van SUNtip. Een perfecte vakantie start voor mij met gezellige mensen om mij heen en natuurlijk een lekkere cocktail op het strand! Verder vind ik het ook leuk om tijdens mijn vakantie alle highlights van de omgeving te ontdekken. Ik hoop jou te kunnen helpen bij het vinden van een mooie vakantie die precies bij jou past!
  Meer van Sanne van der Stelt
 • Vera van der Stelt
  Hi, ik ben Vera! De wereld verkennen en anderen inspireren, dat is wat ik het liefste doe! En hoe gaaf is het dat ik nu mijn passie voor reizen met mijn werk kan combineren? Of ik nu alle highlights tijdens een citytrip bezoek of het hele land doorkruis voor de mooiste plekjes, als reisblogger ben ik altijd op zoek naar de beste tips. Hopelijk kan ik jou ook inspireren met de mooiste bestemmingen die écht bij jou passen!
  Meer van Vera van der Stelt