4 minuten

5x All Inclusive genieten in Griekenland

Herken je dat? Dat je op vakantie wil en nergens voor hoeft te zorgen. Dat alles voor je geregeld wordt en je in de watten wordt gelegd. Met een All Inclusive vakantie kies je ervoor om onbeperkt én zorgeloos te genieten. Bedenk een faciliteit en het is er. Voor de kids genoeg speelplezier, voor jou een wellness met spa. Wat willen jullie nog meer? Misschien een All Inclusive vakantie naar Griekenland? Lees dan gauw verder, want bij deze 5 All Inclusive hotels in Griekenland ga jij volop genieten!

Onze SUNtip: Dit zijn de warmste eilanden van Griekenland

1. Marbella Corfu***** – Corfu

Op zoek naar luxe en rust aan het strand? Dan ga je Marbella Corfu leuk vinden! Het hotel ligt op een prachtige locatie, direct aan de Ionische Zee en in een groene omgeving. De kamers zijn comfortabel, ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Vanaf je balkon heb je uitzicht op de weelderige tuinen of de zee. Na een frisse duik in één van de twee heerlijke zwembaden, kun je jezelf laten verwennen in het Griekse of Italiaanse restaurant. Of ga je voor extra ontspanning in de wellness? Kortom: Marbella Corfu heeft alles in huis voor een perfecte All Inclusive vakantie in Griekenland.

  • Hotel met privéstrand
  • Alle faciliteiten in huis om ieder gezinslid een fantastische vakantie te bezorgen
  • Beoordeeld met een 9 uit 92 beoordelingen
All-inclusive-Griekenland_Marbella-corfu

Bekijk Marbella Corfu

Onze SUNtip: Toch het All Inclusive resort even verlaten voor een heerlijke stranddag? Dit zijn de mooiste stranden van Corfu!

2. Stella Palace Resort en Spa***** – Kreta

We hebben Stella Palace Resort en Spa al eens benoemd tot één van de beste All Inclusive resorts in Europa, en dat vinden wij nog steeds. Waarom? Het is een heus vakantieparadijs met talloze faciliteiten, waaronder luxe buffetten, winkels en gigantische zwembaden. Voor de sportievelingen zijn er ook eindeloze mogelijkheden. Denk maar aan een potje tennis, beachvolleybal, volleybal, basketbal en minigolf. Loop ’s avonds rond en je hoort overal livemuziek; tijdens het diner of aan de bar. Sluit vervolgens de avond af op je kamer met bubbelbad en uitzicht en je vakantie is compleet!

  • Luxe kamers met eigen bubbelbad of zwembad
  • Talloze faciliteiten voor jong en oud
  • Beoordeeld met een 8.3 uit 75 beoordelingen
All-inclusive-Griekenland_Stella-palace-resort-en-spa

Bekijk Stella Palace resort en spa

Onze SUNtip: Dit zijn de mooiste stranden van Kos

3. Mitsis Blue Domes Exclusive Resort en Spa***** – Kos

‘’Dit is een droomvakantie in een top vakantiecomplex’’ en ‘’droomvakantie in een super ontspannen verblijf’’. Het zijn zomaar wat beoordelingen van vakantiegangers die je voor gingen in Mitsis Blue Domes Exclusive Resort en Spa. Dit All Inclusive resort op Kos ligt in het toeristische gedeelte van Kardamena. Binnen een paar tellen leg jij je handdoek neer op het goudkleurige zandstand om te genieten van de Griekse zon. Maar dat kan je natuurlijk ook doen op het resort zelf, want met diverse zwembaden en comfortabele ligbedjes hoef je niet weg. Zeker niet als je bedenkt dat je diverse watersportactiviteiten kunt doen, heerlijk kunt eten en ontspant in de spa en je eigen kamer.

  • Kamers met uitzicht op zee
  • Een heerlijke spa met hamam en massagebehandelingen
  • Beoordeeld met een 9 uit 373 beoordelingen
All-inclusive-Griekenland_Mitsis-blue-domes

Bekijk Mitsis Blue Domes

Onze SUNtip: Dit zijn de beste All Inclusive resorts van Europa

4. Calypso Palace**** – Rhodos

Zoals de naam van Calypso Palace al doet vermoeden, ziet dit hotel op Rhodos er ook echt uit als een paleis. Een kasteeltoren, bogen, pilaren en een terras vormen het hoofdgebouw. Daar kun je genieten van uitgebreide buffetten en entertainment voor jong en oud. Afkoelen doe je in het centrale zwembad, waar je uitzicht hebt op de zee. Maar de kers op de taart is toch wel je eigen swim-up pool op de kamer. Heerlijk wakker worden met de Griekse zon en direct vanuit je bed het zwembad induiken… Hoe relaxed is dat?

  • Dichtbij Faliraki, waar je lange zandstranden vindt
  • Op en top service door het vriendelijke personeel
  • Beoordeeld met een 9 uit 128 beoordelingen
All-inclusive-Griekenland_calypso-palace

Bekijk Calypso Palace

5. Ikos Oceania***** – Chalkidiki

Ikos Oceania in Chalkidiki straalt een en al luxe en rust uit. Marmeren vloeren, ruim opgezette kamers, kalme kleuren en eenvoud zorgen ervoor dat jij hier een top tijd gaat hebben. Helemaal als je het helderblauwe zeewater met het goudgele strand ziet. Bij Ikos Oceania duik je in verschillende prachtige infinity zwembaden, terwijl de kinderen zich vermaken in de mini kidsclub voor verschillende leeftijdscategorieën. Ben je toe aan een lichaamsmassage? Check! Wil je in de avond culinair dineren met het gezin? Dat kan! Het menu bij Ikos Oceania is zelfs samengesteld door enkele sterrenchefs.

  • Diverse kleine zwembaden met uitzicht op zee
  • Een culinair restaurant, waar Michelin ster koks het menu samenstellen
  • Beoordeeld met een 9.3 uit 107 beoordelingen
All-inclusive-Griekenland_Ikos-Oceania

Bekijk Ikos Oceania

Onze SUNtip: Dit zijn de leukste hotels met glijbanen in Griekenland!

Dit zijn de beste All Inclusive hotels in Griekenland

Natuurlijk was dit nog maar een selecte greep uit het grote aanbod All Inclusive hotels in Griekenland. Maar elk hotel uit deze lijst is een heus vakantieparadijs. Behandeld worden als echte sterren in de massagesalon, zwemmen als een kampioen in je eigen zwembad, lekker actief deelnemen aan het sportentertainment met de kids… Het kan allemaal! Een All Inclusive Griekenland? Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem