4 minuten

De beste All Inclusive resorts van Europa

Kies je voor een All Inclusive resort, dan kies je voor onbeperkt genieten én ook zorgeloos genieten. Het eten moet goed zijn, in en rondom het zwembad moet er meer dan genoeg plaats voor iedereen zijn, het personeel moet meer dan alleen behulpzaam en vriendelijk zijn en net dat beetje extra bieden. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle faciliteiten. Wil je een fitnessruimte, actief meedoen met yoga klassen of heerlijk ontspannen met wellness arrangementen? En de kids? Wat vinden de zij leuk? Als je erover nadenkt, is het vinden van het juiste All Inclusive resort nog een behoorlijke klus. Géén zorgen: het uitzoekwerk is al voor je gedaan. Dit zijn de beste All Inclusive resorts van Europa!

1. Stella Palace Resort En Spa***** op Kreta

Het Stella Palace Resort En Spa is een heus vakantiedorp, dat zich beter laat omschrijven als vakantieparadijs. Hier gaan jong en oud naartoe om een onvergetelijke ervaring te beleven. Hier begint de dag met het inademen van de frisse lucht op het balkon, terwijl je uitkijkt over de schitterende zee of de prachtige tuin.

Daarna doe je je tegoed aan de talloze faciliteiten, waaronder luxe buffetten, winkels en gigantische zwembaden. Voor wie graag een beetje beweging krijgt zijn er eindeloze mogelijkheden, zoals tennis, beachvolleybal, volleybal, basketbal en minigolf. In het binnen gedeelte vind je ook nog eens een fitness-studio, tafeltennis, badminton en aerobics.

Vervolgens rust je uit in wellness gedeelte met een spa, een schoonheidssalon en massagebehandelingen. De avonden worden gevuld met livemuziek of in de discotheek, maar voor je begint aan een feestelijke avond kun je nog even ontspannen in het bubbelbad op je eigen kamer. Ook aan de kids is gedacht met een kinderbad, speelplaatsen, miniclub en kinderdisco. Woorden schieten dit hotel eigenlijk tekort en het beste ervaar je het zelf met een bezoek aan dit geweldige All Inclusive resort in Europa.

  • Een hotel met een prachtige ligging
  • Alle faciliteiten in huis om iedereen een fantastische vakantie te bezorgen
  • Luxe kamers met eigen bubbelbad
  • Beoordeeld met een 8.3 uit 75 beoordelingen!

Onze SUNtip: Dit zijn de 10 mooiste hotels op Kreta

beste all inclusive resort europa

2. Roda Beach Resort en Spa**** op Corfu

Écht luxe genieten? Kijk dan niet over hét Roda Beach Resort en Spa in Corfu heen. Corfu is een van de mooiste eilanden van Griekenland en dit resort is even mooi. Het elegante ontwerp van het resort weet de Griekse sfeer perfect te vangen en dat proef je. Over proeven gesproken, aan het royale buffet zul je met genoegen plaatsnemen en genieten van de meest diverse gerechten met vanuit de zaal uitzicht op de tuin en daarachter de Ionische zee. Ook showcooking wordt aangeboden. Ontspannen doe je in één van de maar liefst 5 zwembaden. Verder zijn er verschillende sporten te beoefenen, van volleybal tot paardrijden(paardrijden tegen betaling). Daarnaast zijn de watersporten goed vertegenwoordigd bij het nabijgelegen strand, waar het hotel tevens ligstoelen en parasols ter beschikking stelt. Ook aan de kinderen is gedacht met een kinderspeelplaats, televisieruimte en een spannende glijbaan aan het zwembad. Als hoogtepunt heeft het hotel een eigen weelderige spa. Je komt als herboren terug van vakantie na een bezoek aan dit luxe resort.

  • Het resort beschikt over een eigen spa
  • Bijzonder sfeervol ontwerp
  • Een heerlijk royaal buffet
  • Beoordeeld met een 8.0 uit meer dan 130 beoordelingen!

Onze SUNtip: Dit zijn de mooiste stranden van Corfu

Beste all inclusive resort Europa

3. Side Mare Resort en Spa**** in Side

Dit hotel werd eerder al door ons bestempeld met een plek in de lijst beste hotels van Turkije. Niet gek natuurlijk dat het dan ook behoort tot de beste All Inclusive resorts van Europa, want dit is een hotel geroemd om zijn gastvrijheid, waar de hoogste verwachtingen overtroffen worden, waar jong en oud een onvergetelijke vakantie beleeft en waarover nog lang nagepraat zal worden. Heerlijk zonnestralen vangen aan het zwembad of alle spannende glijbanen trotseren. Deelnemen aan sportactiviteiten, gebruikmaken van massages: zowat alles kan in dit resort, maar daar blijft het niet bij! Ook buiten het resort verstrekt het nog steeds zijn gastvrijheid, want aan het strand stelt het resort eigen zonnebedjes en parasols beschikbaar. Het is binnen en buiten het resort genieten geblazen!

  • Spannende glijbanen
  • Geroemd om enorme gastvrijheid
  • Uitstekend ontbijt, lunch en diner
  • Beoordeeld met een 8.5 uit bijna 300 beoordelingen!

Onze SUNtip: Meer inspiratie? Dit zijn de beste hotels aan de Turkse Riviera

Beste all inclusive resort van Europa

4. Zafiro Mallorca**** op Mallorca

Een wonderschoon hotel, bestaande uit twee volledig van airco voorziene gebouwen. Zo is de verkoeling ook nog buiten het water te vinden. De aantrekkingskracht van dit hotel zit echter in het zeer grote zwembad met hoteltuin, die samen een waar paradijsje vormen. Zafiro Mallorca is daarom niet alleen een van de beste All Inclusive resorts van Europa, maar ook een van de mooiste! Aan de kleintjes is natuurlijk ook gedacht. Zij zullen zich hier prima vermaken op de speelplaats, in de miniclub en natuurlijk rondom de zwembaden. De smaakvol ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien. Ook het strand is op een paar stappen lopen te bereiken. Het is hier op en top genieten geblazen!

  • Stijlvol hotel van alle gemakken voorzien
  • Beeldschone vormgeving en zeer mooie ligging
  • Prachtig speelparadijs voor de kinderen
  • Beoordeeld met een 8.8 uit bijna 200 beoordelingen!

Onze SUNtip: Op vakantie met het gezin? Dit zijn de leukste hotels op Mallorca met glijbanen

Beste all inclusive resort van Europa

5. RIU Gran Canaria**** op Gran Canaria

Een RIU hotel staat voor een persoonlijke service, dag en nacht. Én een van de beste RIU hotels is toch wel het RIU Gran Canaria. Nog zo’n paradijsje, waar je eigenlijk nooit meer weg wilt. Waarom zou je ook? Want dit hotel is naast de gastvrijheid een waar lust voor het oog, dankzij de moderne luxe kamers en de lang uitgestrekte zwembaden. Voor de kids is er een miniclub RIU land aanwezig en in het zwembad vind je een grote draak. Spannend hoor! Voor de wat oudere onder ons is er ook een fitnessruimte en wie even rust wilt, kan terecht in een adults-only zwembad. Dan nog te beginnen over het eten! Dit hotel is namelijk duurzaam, dus het eten dat je hier voorgeschoteld krijgt, is bereid met verse lokale producten. Dat het maar mag smaken!

  • Een duurzame accommodatie met Travel gold keurmerk
  • Een hotel waar uitstekend is nagedacht om, zowel volwassenen als kids een uitstekende vakantie te bezorgen
  • Beoordeeld met een 8.8 uit ruim 200 beoordelingen!

Onze SUNtip: Meer mooie accommodaties op dit eiland? Wij vertellen je waar je moet verblijven op Gran Canaria!

Beste all inclusive resort van Europa

6. Dream World Aqua***** in Kumkoy

Dream World Aqua in Kumkoy is een 5-sterrenresort waar jij je de koning te rijk voelt. Met diverse zwembaden en 10 verschillende glijbanen is het splash gehalte hoog! Maar er is nog veel meer te beleven voor jong en oud. Zo genieten de kinderen in de miniclub met animatie, een speeltuin, een kinderbad met glijbanen en een speciaal kinderbuffet. Voor volwassenen is er een heel wellnesscenter met onder andere een Turks bad. Samen sporten kan met een potje basketbal, darts of tennis. Geen tijd meer om naar de kapper te gaan voordat je het vliegtuig instapt naar Turkije? Geen probleem! Want bij Dream World Aqua kun je de vakantie met een frisse coupe starten! Als klap op de vuurpijl kom je heerlijk tot rust in één van de 386 kamers die een moderne, maar toch ook klassieke uitstraling hebben.

  • Een hoog splashfun gehalte voor eindeloos zwemplezier
  • Een uiterst gezinsvriendelijk resort
  • Maar liefst 6 bars voor een verfrissend drankje
  • Beoordeeld met een 8.7 uit meer dan 450 beoordelingen!

7. RIU Costa Del Sol**** in Torremolinos

Dat hotelketen RIU uitblinkt in All Inclusive resorts in Europa blijkt wel met het tweede resort in dit lijstje. RIU Costa Del Sol in de Spaanse badplaats Torremolinos is om door een ringetje te halen. Het is een nieuw resort op een perfecte locatie. Zo verveel jij je geen moment! Proef bijvoorbeeld van de beste gastronomie op de boulevard, duik in één van de 3 buitenzwembaden, maak gebruik van het nabijgelegen splash park of neem deel aan het entertainmentprogramma voor jong en oud! De sportievelingen onder ons kunnen zich uitleven met een potje golf, windsurfen of strandvolleybal. Ook als je op vakantie aan je lichaam wilt werken in de fitnessruimte ben je bij RIU Costa del Sol aan het juiste adres. Maar kom je vooral om te ontspannen, dan biedt de spa met stoombad en verschillende behandelingen de perfecte uitkomst!

  • 3 buitenbaden en een binnenbad
  • Moderne kamers met strakke afwerking
  • Direct aan de boulevard van Torremolinos gelegen
  • Beoordeeld met een 8.8 uit 38 beoordelingen

Onze SUNtip: Dit zijn de leukste badplaatsen aan de Costa del Sol

all-inclusive-resorts-europa_riu-costa-del-sol

8. Saturn Palace Resort***** in Lara

We sluiten deze lijst van beste All Inclusive resorts in Europa af met een echte Turkse topper! Gastvrijheid is de ultieme troef van Saturn Palace Resort in Lara. Hier word je de hele dag voorzien van lekkere hapjes en verfrissende drankjes. Deelnemen aan sportactiviteiten, gebruikmaken van massages: zowat alles kan in dit resort, maar daar blijft het niet bij! Want voor de kinderen is er een kleine kermis, waar je onder andere suikerspinnen kunt halen en rondjes kunt draaien in de draaimolen. Zwemmen kunnen zij in één van de 3 kinderzwembaden en jij kan ondertussen genieten in de spa met sauna en stoombad. Win-win situatie!

  • Direct aan het strand
  • Geliefd onder Nederlandse gasten
  • Turkse gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel
  • Beoordeeld met 9.0 uit meer dan 270 beoordelingen

all-inclusive-resorts-europa_saturn-palace-resort-

Dit zijn de beste All Inclusive resorts van Europa

Uiteraard was dit maar een kleine greep uit het grote aantal All Inclusive resorts in Europa, maar elk resort uit deze lijst is een waar vakantieparadijsje. Plonsen in het zwembad, genieten van wellness of lekker actief deelnemen aan een sport, stiekem meespelen met de kids in het speelparadijs en lekker samen genieten van een uitgebreid buffet. Het kan allemaal. Naar welk All Inclusive resort wil jij? Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem