2 minuten

3x korte luxe vakanties

Wil je er even tussenuit om volledig te ontspannen? Heb je zin om jezelf onder te dompelen in luxe? Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom hebben we voor jou 3 vakanties op een rijtje gezet waarbij je niet langer dan 6 dagen van huis bent.

1. Royal Garden Villas en Spa – Tenerife

Slapen in een villa valt wat ons betreft in de categorie luxe accommodaties. Wanneer er ook nog een privézwembad aan je villa vastzit, dan weet je wel zeker dat je hier een ontzettend fijne korte luxe vakantie zal beleven. Qua eten en drinken kom je ook niks tekort. Het eten dat ze op je bord presenteren is een feestje. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook nog eens verschrikkelijk lekker. Bijna zonde om op te eten. Het resort heet Royal Garden Villas en Spa. Wat je dan van de Spa kan verwachten? De Golden Pont Spa is een magische plek in een Aziatisch thema waar diverse health- en beautybehandeling worden gegeven. Ook kun je genieten van een thermisch circuit met jacuzzi, waterval, waterbedden, Turkse baden, douches met hydro-massage en een ijsfontein.

korte luxe vakantie

Wat zouden we toch graag in die stoel schommelen nu!

2. Iperion Beach – Kreta

Het kleinschalige Iperion Beach is werkelijk waar prachtig! Het straalt ultieme rust uit en je blijft je verbazen over de schoonheid van deze accommodatie. De kleinschalige, maar moderne inrichting van de kamers laten je meteen thuis voelen! Daarbij komt ook nog dat het vlak naast het strand ligt, dus je keert volledig uitgerust én met een gezond kleurtje huiswaarts. En dat allemaal tijdens een korte vakantie van maximaal 6 dagen. We moeten toegeven dat we na het bekijken van de prachtige foto’s weer een beetje hebberig worden. We willen deze vakantie gewoon weer boeken. Jij ook?

iperion beach

Lekker zo aan het strand!

3. Barcelo Palmeraie – Marokko

Jouw korte vakantie naar Marrakech zal sowieso al magisch zijn: deze stad is betoverend. Maar wanneer je verblijft in het Barcelo Palmeraie zul je je een koning(in) voelen. Bij dit hotel wordt aan alles gedacht en is de service top. Het resort is omgeven door 17 hectare aan palm- en olijfbomen. Ultieme rust dus, terwijl je toch lekker dicht bij de levendige stad zit. Uiteraard kun je hier ook lekker bubbelen in het bubbelbad of komkommers op je ogen laten leggen.

korte luxe vakanties

Wát een plaatje!

Korte (luxe) vakantie?

Jouw korte luxe vakantie boek je hier! Hoeft de accommodatie voor jou niet superluxe te zijn, maar wel gewoon goed? Lees hier waar jij heen kunt als je 4 dagen wil genieten van een zonvakantie.

Geschreven door: Lonne
Content specialist
Meer van Lonne