5 minuten

In deze hotels met een infinity pool zwem je met uitzicht

Door een optische illusie lijkt het alsof een infinity pool geen zwembadrand heeft en perfect op gaat in de omgeving. Zo kan jij tijdens het dobberen genieten van een prachtig uitzicht. Hieronder heb ik de meest bijzondere hotels met een infinity pool voor je verzameld!

Silavadee Pool Spa Resort – Thailand

Silavadee Pool Spa Resort ligt op het prachtige eiland Koh Samui. Het hele resort is ontworpen om goed te passen bij de mooie omgeving, waardoor het een erg luxe uitstraling heeft. Vanuit de infinity pool in het hotel kijk je uit over de Golf van Thailand. Wil jij graag letten op de duurzaamheid van jouw vakantie? Dan is dit resort een goede optie. Silvadee redt namelijk bedreigde zeeschildpadden en ze verbouwen eigen producten in de biologische tuin. En dat proef je! Reserveer een tafeltje in één van de restaurants en laat je verrassen door de Thaise keuken.

  • Beoordeeld met een 9.5
  • Kies voor een duurzame accommodatie
  • Verblijf op basis van Logies en Ontbijt, Halfpension of Volpension

hotel met infinity pool

Indigo Dubai Downtown – Dubai

Het 5-sterrenhotel Indigo Dubai Downtown ligt op 4 kilometer afstand van de Burj Khalifa, die moet je natuurlijk gezien hebben! Te voet doe je een halfuur over de wandeling, met de taxi duurt het nog geen kwartier. De bekende Dubai Mall ligt slechts op één kilometer afstand, centraler kan haast niet! Naast een prachtige ligging, zijn er in dit resort nog veel meer mooie faciliteiten. Zo is er een infinity pool van maar liefst 25 meter lang! Vanuit hier kijk je uit over de skyline van Dubai, vooral in de avond is dit erg indrukwekkend. Als je op zoek bent naar een stijlvol en luxe verblijf in Dubai, is dit het hotel voor jou!

  • Beoordeeld met een 9.3
  • Bewonder de skyline van Dubai
  • Verblijf op basis van Logies en Ontbijt, Halfpension of Volpension

Dubai infinity pool hotel

Alua Soul Zakynthos – Zakynthos

Er even tussen uit zonder de kinderen? Dat kan bij Alua Soul Zakynthos. Dit adults only hotel heeft niet één, maar twee infinity pools! Kies een bedje uit en geniet van het heerlijke Griekse zonnetje. Wanneer je zin hebt in een snack, bestel je deze bij de Kentia Pool Club Restaurant. Of haal een drankje terwijl je uitkijkt over de zee. Zin om een dagje te shoppen? Rij dan naar Tsilivi! In dit plaatsje heb je veel leuke winkels waar je een souvenirtje voor thuis mee neemt.

  • Beoordeeld met een 7.7
  • Duik in niet één, maar twee infinity pools
  • Verblijf op basis van All Inclusive

Alua Soul hotel Zakynthos pool infinity

Ja Manafaru – Malediven

Ben je op zoek naar een bijzondere en luxe vakantie? Dan heb je vast al eens aan de Malediven gedacht! Witte bountystranden, prachtige duiklocaties en bijzondere resorts, ik snap wel dat je hier graag heen wil gaan. Eén van die bijzondere resorts is het 5-sterren Ja Manafaru. In de Calm Spa geniet je van verschillende behandelingen, afgestemd op jouw wensen. Of plons jij liever de infinity pool van het hotel in? Bij Ja Manafaru zijn veel faciliteiten en activiteiten waar je aan mee kunt doen. Je zult je hier niet vervelen!

  • Beoordeeld met een 9.7
  • Vier vakantie op een privé eiland
  • Verblijf op basis van Logies en Ontbijt, Halfpension, Volpension of All Inclusive

Ja Manafaru Malediven

Stefanos Village – Kreta

Heb je plannen om dit jaar naar het gezellige eiland Kreta te gaan? Dan is Stefanos Village een leuke optie. Dit aparthotel is rustig gelegen in de natuur en lekker kleinschalig. Vanuit de infinity pool van dit hotel kijk je uit over de baai van Plakias. In het à -la-carterestaurant Vasilikos geniet je van heerlijke Griekse gerechten en natuurlijk van de gastvrijheid. Heb je zin om buiten het hotel wat te eten? Pak de huurauto en rij naar het centrum van Plakias. Hier heb je gezellige barretjes, restaurants, maar ook een supermarkt voor als je graag wat klaar maakt in jouw appartement.

  • Beoordeeld met een 8.3
  • Geniet van een kleinschalig verblijf in de natuur
  • Verblijf op basis van Logies of Logies en Ontbijt

Stefanos Village Kreta

Alimounda Mare – Karpathos

Het volgende hotel met infinity pool ligt op het Griekse eiland Karpathos. Dit bergachtige eiland is nog niet door massatoerisme ontdekt. Pak dus je kans om in alle rust de sfeervolle dorpjes en natuur te ontdekken. Ook als je ervoor kiest om een dagje in hotel Alimounda Mare te blijven, kijk je vanuit de infinity pool ook uit op de mooie bergen en azuurblauwe zee. Is dat nog niet relaxt genoeg voor je? Breng dan een bezoek aan het spa en wellness centrum! Hier geniet je van een lekkere massage,  de sauna of het stoombad. Hierna ben je zeker weer ontspannen!

  • Beoordeeld met een 8.2
  • Kom weer helemaal tot rust in de spa en wellness
  • Verblijf op basis van Halfpension of Volpension

hotel Alimounda Mare infinity pool

Prinz Rudolf – Italië

Tussen de uitgestrekte wijngaarden en de bergen vind je het volgende hotel van dit lijstje: Prinz Rudolf. Zoals de naam al zegt kun je hier een koninklijk verblijf verwachten! Op het groene dak zijn twee zwembaden, maar het bijzonderste bad van het hotel is natuurlijk de infinity pool. Deze is het hele jaar door lekker verwarmd en maar liefst 85 m² groot. Terwijl je je ochtend duik maakt kun je kiezen welk deel van deze mooie omgeving je gaat ontdekken. Zoek je de gezelligheid op in de stad Merano, of ga je liever op wandeltocht door de bergen?

  • Beoordeeld met een 8.7
  • Verblijf tussen de wijngaarden en bergen
  • Verblijf op basis van Halfpension

Prinz Rudolf Italië

Valentina – Malta

Het laatste hotel met een infinity pool van dit lijstje is hotel Valentina. Dit hotel ligt op Malta, midden in het bruisende stadje St. Julians. Als je overdag bezienswaardigheden wil bezoeken en in de avond op stap wil, is dit dé accommodatie voor jou! In de buurt van hotel Valentina zijn veel barretjes en restaurants. Ook als je een dag lekker in het hotel wil blijven, is daar genoeg te doen. Drink een cocktail in de Martini bar of lees een boek in de bibliotheek en ontsnap even aan de drukte van de stad.

  • Beoordeeld met een 9.2
  • Stedentrip en strandvakantie in één
  • Verblijf op basis van Logies of Logies en Ontbijt

Valentina Malta

Bij welk hotel duik jij het liefst de infinity pool in?

Met een cocktail in de hand uit kijken over een groene wijngaard, azuurblauwe zee of een schilderachtig dorpje. Zie jij het ook al helemaal voor je? Nu nog kiezen welk hotel het gaat worden. Of je nu houdt van kleinschalig, luxe of natuur, voor iedereen is er een passend hotel met infinity pool. Tijdens het zwemmen genieten van een prachtig uitzicht? Ik zou ’t doen!

Wil je meer inspiratie voor hotels met prachtige uitzichten? Bekijk dan deze blog over hotels met mooi uitzicht in het buitenland.

Geschreven door: Sanne van der Stelt
Reisspecialist
Meer van Sanne van der Stelt