3 minuten

5x hotels met mooi uitzicht in het buitenland

Als je op vakantie gaat, wil je altijd gedenkwaardige dingen zien. Mooie bezienswaardigheden, prachtige natuur en adembenemende uitzichtpunten. Al die mooie uitzichten in het buitenland wil je natuurlijk ook vanuit je eigen hotel kunnen zien. Want wat is er nu leuker dan wakker worden met een magisch uitzicht op de zee, bergen of prachtige omringende natuur? Dit zijn 5 hotels met mooi uitzicht in het buitenland waar je sowieso je ogen uitkijkt!

1.Marilena Sea View – Corfu

De naam van Marilena Sea View op het Griekse eiland Corfu verklapt het al; hier heb je een fantastisch uitzicht op de Ionische Zee. Plof neer op een comfortabel ligbedje bij het zwembad of geniet van het uitzicht op het terras met een verfrissend drankje. De keuze is aan jou! Ook de kamers hebben uitzicht op de kraakheldere zee. Wauw!

  • Beoordeeld met een 8.7
  • Gratis shuttlebus naar het strand van Ipsos
  • Adults only accommodatie

hotels-met-mooi-uitzicht-buitenland_marilena-sea-view

2. Iberostar Grand Salome – Tenerife

Het kleinschalige Iberostar Grand Salome op het tropische eiland Tenerife is er een om door een ringetje te halen. In dit 4-sterren adults-only resort geniet je van ultieme rust ondanks de ligging midden in de levendige badplaats Costa Adeje.  De service is hier ook top, evenals het adembenemende uitzicht op de zee!

  • Beoordeeld met een 9.3
  • Direct aan het strand gelegen
  • Resort met luxe faciliteiten

hotels-met-mooi-uitzicht-buitenland_iberostar-grand-salome

3. Calanica Resort – Sicilië

Nog een resort? Jazeker! Resorts gaan vaak gepaard met fabuleuze uitzichten. Ook bij Calanica Resort op het Italiaanse eiland Sicilië. Het bijzondere aan dit resort is dat je in een eigen unieke huisje slaapt, met uitzicht op de helderblauwe zee. De knusse huisjes zijn tegen een rots opgebouwd waardoor je veel privacy hebt. Is dit het hotel met het mooiste uitzicht in het buitenland? Lastige keus!

  • Beoordeeld met een 9.0
  • Genieten op het privéstrand
  • Moderne kamers in bungalowstijl

hotels-met-mooi-uitzicht-buitenland_calanica-resort

4. Les Balcons Du Lac D’Annecy – Franse Alpen

Wie zegt dat je alleen een hotel met mooi uitzicht op de zee in het buitenland vindt? Tussen de hoge bergtoppen van de Franse Alpen en het turquoise gekleurde meer van Annecy ligt het authentiek en smaakvol ingerichte Balcons du Lac d’Annecy. Hier aanschouw je het prachtige uitzicht vanuit de tuin, het zwembad of het terras van het restaurant!

  • Driesterren hotel te boeken als autovakantie
  • Diverse wandelroutes in de omgeving
  • De omgeving zorgt voor rust en ontspanning

hotels-met-mooi-uitzicht-buitenland_les-balcons-du-lac-d-annecy

5. Aliki – Lefkas

Goedemorgen! Het is heerlijk wakker worden in hotel Aliki op het Griekse eiland Lefkas. Want wat is er nu beter dan de gordijnen openslaan, de zon die in je comfortabele kamer naar binnen schijnt en het prachtige uitzicht op de zee meteen je aandacht trekt? Je kunt er voor kiezen om te ontbijten op het panorama terras, of meteen het zwembad in te duiken. Waar je ook voor kiest, het uitzicht zal je blijven verbazen.

  • Beoordeeld met een 8.5
  • Kleinschalig hotel
  • Uitstekende service

hotels-met-mooi-uitzicht-buitenland_aliki

Dit zijn de beste hotels met mooi uitzicht in het buitenland

Gaan jullie samen een fijne vakantie beleven? In deze hotels met mooi uitzicht in het buitenland gaat dat zeker lukken. Het leuke van deze hotels is dat er naast een adembenemend uitzicht, ook altijd een strand of meer in de buurt is waar je heerlijk kunt vertoeven. Handdoek mee onder de arm, zonnebrand op, zwemkleding aan en genieten maar! Wil je liever zelf zoeken naar een prachtig hotel met mooi uitzicht in het buitenland? Zoek dan eens tussen ons ruime aanbod. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem