3 minuten

Vakantiegeld? Met deze vakanties houd je geld óver!

Vakantiegeld valt dit jaar voor een groot deel van de Nederlanders lager uit dan in 2018 door het hogere belastingtarief. Wat kun je dan beter doen, dan je vakantiegeld zo goed mogelijk besteden? Wij zetten 5 topaccommodaties voor je op een rijtje. Goed beoordeeld, mooi gelegen én scherp geprijsd. Ik zou ’t doen!

1. Parque Bali op Gran Canaria

Vier vakantie onder de wiegende palmbomen in het ruim opgezette bungalowpark Parque Bali op Gran Canaria! De nette bungalows met privé-dakterras, de vele faciliteiten en rustige ligging maken deze accommodatie een goede uitvalbasis voor een heerlijke vakantie in Maspalomas met het hele gezin. Parque Bali is onder Nederlanders zelfs favoriet. Hier ziet je dus zeker goed. Je vakantie start al vanaf € 219 per persoon voor 6 dagen!

vakantie gran canaria

Klik hier voor meer foto’s

2. Oudaya in Marrakech

Zin om je onder te dompelen in een compleet andere cultuur? Overweeg dan eens om een kijkje te gaan nemen in Marrakech. Je waant je in een totaal andere wereld vol geuren en kleuren. De souks, de marktlui, de medina’s: in Marrakech verveel jij je geen moment. Boek je hotel Diwane, dan houd je genoeg geld over voor prachtige souvenirs. Je vakantie start al vanaf € 154 per persoon voor 4 dagen!

vakantie marrakech

Klik hier voor meer foto’s

3. Playa Ferrera op Mallorca

Playa betekent strand en dat is precies waar jij deze zomer op Mallorca vakantie gaat vieren! Appartementencomplex Playa Ferrera is op een heuvel gelegen (op loopafstand van het centrum) en bied je prachtig uitzicht over de baai van het populaire Cala Dor. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en het personeel is hartstikke vriendelijk. Hier geniet je van je welverdiende rust aan het fijne zwembad. Je vakantie start al vanaf € 149 per persoon voor 4 dagen!

vakantie mallorca

Klik hier voor meer foto’s

4. Emmanuel op Kos

Verliefd op Griekenland? Wij ook! En voor een heel klein prijsje logeer jij op vakantiewalhalla Kos bij appartementencomplex Emmanuel. Het is hier eenvoudig, netjes en hartstikke schoon. De perfecte uitvalsbasis om Lambi (Kos-Stad) te gaan ontdekken. Spring ook eens op de fiets! Het eiland leent zich hier perfect voor. Tussendoor even bijkomen met een hapje en drankje bij één van de tavernes. Smullen… Je vakantie start al vanaf € 197 per persoon voor 5 dagen!

vakantie kos

Klik hier voor meer foto’s

5. Vega Green in Turkije

Glijbanen vervelen nooit. En al helemaal niet als je weet dat je er maar voor heel weinig geld van kunt genieten! Voor Turkse begrippen is appartementencomplex Vega Green heel gemoedelijk en kleinschalig. De supermarkt om de hoek is 24 uur per dag open, het strand is 10 minuten lopen en op dik 10 minuten rijden vind je het centrum van bruisend Alanya. Kortom: een ideaal verblijf voor een topprijs. Je vakantie start al vanaf € 225 per persoon voor 8 dagen.

vakantie turkije

Klik hier voor meer foto’s

Vakantiegeld overhouden? Ik zou ’t doen!

Zin om nog even verder te kijken naar nog meer vakanties waarbij jij geld bespaart? Zoek jouw favoriete bestemming dan op SUNtip.nl of bekijk meteen al onze accommodaties, op prijs gesorteerd. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia