5 minuten

8 geweldige hotels in Turkije met een swim up kamer

Wanneer je wakker wordt begin je de dag in alle rust met een verfrissende duik, zonder dat je eerst heel het hotel door moet wandelen om bij het zwembad te komen.  Hoe lekker is het om vanuit jouw kamer gelijk het zwembad in te kunnen duiken? Bij deze 8 hotels in Turkije verblijf jij in een swim up kamer! 

1. Long Beach Resort Alanya

Het Long Beach Resort in Alanya is één van onze tips. Dat is natuurlijk niet zomaar. Dit luxe hotel aan zee heeft fantastische faciliteiten voor iedere leeftijd. Zo is er een gigantisch aquapark waar de kids zich uitstekend vermaken. Ook zijn er veel sportieve activiteiten waar je aan mee kunt doen zoals beachvolleybal en boogschieten. Even klaar met de drukte? Dan keer je lekker terug naar jouw swim-up kamer. Hier plons je zo het zwembad in.

  • Beoordeeld met een 8.3
  • Dagen vol vermaak in het aquapark
  • Verblijf op basis van All Inclusive

swim up hotels Turkije

Onze SUNtip: 10 hotels in Turkije met glijbanen 

2. Titanic Deluxe Bodrum Bodrum  

Titanic Deluxe Bodrum is een mooi 5-sterren resort gelegen aan de Egeïsche Kust. Deze luxe accommodatie is voorzien van vermaak voor jong en oud. Zo is er een Kids Club, een aquapark met glijbanen en een mooie spa. De BeFine Spa is 2500m² aan rust, ontspanning en comfort. Zo geniet je hier van massages, kun je in de sauna en er is zelfs een sneeuwfontein. Binnen en buiten is er een verwarmd zwembad, beter kan haast niet. Er zijn meerdere kamertypes met een swimup. Zo is er een standaard, superior, deluxe, exclusive en family type met een swimup. Welk type past het best bij jou? 

  • Beoordeeld met een 8.7
  • Relaxen in de stijlvolle spa
  • Verblijf op basis van All Inclusive 

Hotels Turkije swim up

3. Korumar Ephesus Beach En Spa Kusadasi 

Vlakbij de bruisende badplaats Kusadasi vind je het volgende hotel met swim up in Turkije. Korumar Ephesus Beach En Spa wordt door onze klanten als uitstekend beoordeeld. Dat kan ook niet anders, de faciliteiten zijn hier geweldig! Zo is er een privéstrand waar je in alle rust geniet van een dag aan zee. Zoals de naam al zegt is ook in dit hotel een mooie spa. Terwijl jij aan het ontspannen bent, vermaken de kinderen zich uitstekend. Zo kunnen ze meedoen met verschillende sporten en activiteiten. De swim up kamers hebben directe toegang vanaf het terras van de kamer naar het grote gedeelde zwembad. Het hotel heeft zelfs een duurzaamheidscertificaat. Als jij hier mee bezig bent, is deze accommodatie dus een extra goede keuze. 

  • Beoordeeld met een 8.8 
  • Duurzaam genieten van een welverdiende vakantie 
  • Verblijf op basis van All Inclusive 

Turkije hotels swim up

Onze SUNtip: de 6 mooiste badplaatsen van Turkije

4. Eftalia Ocean – Alanya

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijk hotel in Turkije,heb je Eftalia Ocean vast al eens voorbij zien komen! Dit hotel heeft namelijk ook familiekamers met een swim up. Zo kun je samen met het hele gezin in één duplex-kamer verblijven, ideaal! Naast een kleurrijk aquapark is er nog een apart gedeelde wat helemaal in het teken van vermaak staat. Eftalia Island ligt 150 meter van het resort af. Hier heb je restaurants, een discotheek, een loungegedeelte en een aquapark. En dat allemaal op het strand! 

  • Beoordeeld met een 7.7 
  • De perfecte vakantie voor het hele gezin
  • Verblijf op basis van All Inclusive

eftalia ocean

5. Susesi Luxury Resort – Belek

Als jij wel van entertainment en shows houdt, ben je bij het Susesi Luxury Resort aan het juiste adres! s’ Avonds zijn hier leuke feesten met liveoptredens, DJ’s en zelfs vuurwerkshows. Na een avond gezellig feesten word je wakker in jouw swim up kamer in Turkije. Hier maak je een verfrissende duik voordat je weer aan de dag begint. Klinkt goed hé? Overdag zul je je bij Susesi Luxury Resort ook zeker niet vervelen. Er is een spa en er zijn maar liefst zes à-la-carterestaurants. Voor de kinderen is er een mini-, junior- en tienerclub. Dat wordt een geslaagde vakantie. 

  • Beoordeeld met een 8.8 
  • Geweldige entertainmentshows in de avonduren 
  • Verblijf op basis van All Inclusive 

susesi

Onze SUNtip: dit zijn de 5 mooiste stranden van Turkije

6. Rixos Premium Belek – Belek

Ben jij op zoek naar een hotel met swim up in Turkije, maar hou je niet van de gigantische resorts met aquaparken? Dan is Rixos Premium Belek het hotel voor jou! Dit hotel straalt luxe uit en alles is hier dan ook tot in de puntjes geregeld. Het hotel ligt tussen de bossen en het strand in, heerlijk rustgevend. In de avond kun je bij verschillende restaurants terecht. Van een Internationaal buffet, tot een Italiaans, Grieks en Aziatisch restaurant. Je kunt hier elke dag wat nieuws proeven. 

  • Beoordeeld met een 9.2 
  • Geniet van luxe in een heerlijk rustgevende omgeving
  • Verblijf op basis van Logies, Logies en Ontbijt, Volpension of All Inclusive 

rixos

7. Liberty Fabay – Fethiye

Onder andere het vriendelijke personeel, de prachtige kamers en het heerlijke eten zorgen ervoor dat dit hotel erg goed beoordeeld wordt. Ga je zonder de kinderen op vakantie? Dan kun je dagen ontspannen aan het adults only zwembad. Of ga je juist op vakantie met het hele gezin? Dan bezoek je het kinderbadje en het aquapark. Ook dit hotel in Turkije heeft weer prachtige kamers met swim up. Deze zijn lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Je hebt in dit hotel verschillende restaurants, waaronder zelfs één voor enkel volwassenen. Zo kun je tijdens jouw vakantie even in alle rust genieten van een romantisch diner. 

  • Beoordeeld met een 9.5 
  • Even met z’n tweeën op pad in de adults only gedeeltes van dit hotel 
  • Verblijf op basis van All Inclusive 

Liberty Fabay

Onze SUNtip: bezoek de 7 mooiste plekken van Turkije 

8. Delphin Imperial – Lara

Lara is al jaren een geliefde vakantiebestemming, Delphin Imperial is een populair hotel in deze plaats. Dat is natuurlijk niet zonder reden! Wanneer je de lobby in stapt begint het vakantiegevoel al. Check in en ontdek jouw swim up kamer. Vanuit deze kamer heb je toegang tot een apart zwembad, wat je deelt met de andere ‘Lagoon kamers’. In dit grote resort vind je onder andere een spa, bioscoop, en wel 10 à la carte restaurants! Natuurlijk zijn ook hier weer grote zwembaden en glijbanen. Eén ding is er bij Delphin Imperial zeker: je zult je hier geen moment vervelen. 

  • Beoordeeld met een 9.3 
  • Ontdek de ontelbare faciliteiten van dit mooie resort 
  • Verblijf op basis van Logies of All Inclusive 

imperial

Bij welk hotel met swim up in Turkije duik jij het zwembad in?

Ben jij er al aan uit welk hotel het gaat worden? Of je nu geeft om rust en luxe, of juist houdt van activiteiten en aquaparks. Er zijn veel hotels met swim up in Turkije, dus er zal er zeker één voor jou tussen zitten. Op vakantie naar het zonnige Turkije? Ik zou ’t doen! 

Geschreven door: Sanne van der Stelt
Reisspecialist
Meer van Sanne van der Stelt