3 minuten

Hotels met glijbanen op de Canarische Eilanden: onze favorieten

De Canarische Eilanden is dé bestemming bij uitstek om het hele jaar door te genieten van mooi weer. En bij een uitstekend klimaat hoort natuurlijk ook waterpret. Een zonvakantie met het gezin is daarom ook niet compleet zonder dat je een frisse duik hebt genomen in een heerlijk zwembad. Je kan natuurlijk in het water springen, maar roetsjen van één of meerdere spectaculaire glijbanen is natuurlijk veel leuker! Dit zijn onze favoriete hotels met glijbanen op de Canarische Eilanden voor eindeloze waterpret.

Livvo Valle Taurito **** – Gran Canaria

Livvo Valle Taurito op Gran Canaria is een echt familiehotel. In het hotel valt genoeg te beleven. Het aquapark met diverse waterglijbanen en een waterspeeltuin maakt het verblijf extra leuk! Hoeveel tel jij er? De kids kunnen zich naast het waterpark ook uitleven in de kidsclub. Dan hebben jullie even tijd om te genieten in de wellness van dit hotel. In de avond kun je ervoor kiezen om in het restaurant van LivvoValle Taurito te eten of op zoek te gaan naar een knus restaurantje op de boulevard van Playa Taurito. Eet smakelijk!

  • Het strand is op slechts 5 minuten lopen te bereiken
  • Uiterst vriendelijk personeel
  • Beoordeeld met een 8,2

hotels-met-glijbanen-canarische-eilanden_paradise-valle-taurito

H10 Suites Lanzarote Gardens**** – Lanzarote

Een leuk piratenschip met glijbanen, twee zwembaden, een poolbar, ligbedjes en parasols… Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een zonvakantie met het gezin! Er is op het gebied van entertainment zoveel te doen, dat iedere seconde in het hotel een feestje is! Het is natuurlijk ook leuk om de omgeving te ontdekken. Zo is het strand op slechts 200 meter en het centrum van Costa Tequise met leuke winkeltjes op 500 meter. Na een lange dag vol indrukken keer je terug in één van de comfortabele familiebungalows. Als je zeker wilt weten dat de kinderen de tijd van hun leven hebben, zit je bij H10 Suites Lanzarote Gardens goed!

  • Op steenworp afstand van het toeristische Costa Tequise
  • Het hele jaar door een geweldig animatieprogramma
  • Beoordeeld met een 9,0

hotels-met-glijbanen-canarische-eilanden_H10-suites-lanzarote-gardens

Parque Santiago III*** – Tenerife

Op zoek naar een hotel met glijbanen op de Canarische Eilanden waar waterpret voorop staat, maar waar je ook kunt genieten van voldoende rust? Dan is Parque Santiago III perfect voor jou en het gezin! Met een super groot buitenzwembad, dat middenin het resort ligt, kun je onder de palmbomen genieten van een verfrissende cocktail. Vanuit de ruime appartementen, die in een boog om het zwembad liggen, heb je een prachtig uitzicht op zee. Je zult meteen merken wat voor rust dit bungalowpark uitstraalt. Ik zou ’t doen!

  • 2 buitenbaden en een verwarmd kinderbad met glijbanen
  • 3 a la carte restaurants om uit te kiezen
  • Beoordeeld met een 8,5

hotels-met-glijbanen-canarische-eilanden_parque-santiago-III

SBH Monica Beach**** – Fuerteventura

Zonaanbidders opgelet! Dit hotel ligt niet alleen direct aan het strand, het thema is ook helemaal in ‘beach style’. Diverse strandbarretjes, ligbedjes, parasols, watersport… je vindt het er allemaal! Leuke kinderfaciliteiten zijn ook aanwezig. Wat te denken van een coole speeltuin, een miniclub, een kidsclub en een animatieteam? Ook de kamers zijn van alle gemakken voorzien. Kortom: Als je direct aan het strand wilt vertoeven op Fuerteventura en ook nog eens een hotel met glijbanen wilt, is SBH Monica Beach de perfecte keuze voor jou!

  • Direct aan het strand van Costa Calma
  • Twee grote zwembaden met een lange glijbaan
  • Beoordeeld met een 8,5

hotels-met-glijbanen-canarische-eilanden_sbh-monica-beach

Dreamplace Gran Castillo Tagoro***** – Lanzarote

Ja, dit is weer een pareltje op Lanzarote! Niet alleen omdat de kinderen van verschillende glijbanen kunnen roetsjen, maar ook door de prachtige omgeving waar Dreamplace Gan Castillo Tagoro zich in bevindt. Direct aan het strand, een imposante berg achter het hotel en een spectaculair uitzicht op het eiland Lobos. Plezier op de waterglijbaan (ook voor de volwassenen die zich weer even kind willen voelen), verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in de whirlpool: het zwembadcomplex biedt voor ieder wat wils.

  • Maar liefst zes buitenzwembaden
  • De mogelijkheid om te duiken aan het strand van het hotel
  • Beoordeeld met een 8,0

hotels-met-glijbanen-caDreamplace-gran-castillo-tagoro

Iberostar Selection Lanzarote Park***** – Lanzarote

We eindigen onze favoriete hotels met glijbanen op de Canarische Eilanden met het hoogst beoordeelde hotel. Iberostar Selection Lanzarote Park heeft vooral voor de kleine kinderen een heus waterspeelparadijs. Vier mini-glijbanen zorgen ervoor dat je kids veilig kunnen spelen in het water. Voor entertainment buiten het hotel liggen de winkels, restaurants en het strand allemaal binnen handbereik. Iberostar Selection Lanzarote Park is daarnaast ook een 5-sterrenhotel. Wat wil je nog meer? Boeken maar!

  • Gelegen in de levendige omgeving van Playa Blanca
  • Hypermoderne kamers met strak design
  • Beoordeeld met een 9,2

hotels-met-glijbanen-canarische-eilanden_Iberostar-selection-lanzarote-park

Hotels met glijbanen op de Canarische Eilanden? Ik zou ’t doen!

Kan jij niet wachten om van al die leuke glijbanen af te glijden? SUNtip heeft een groot aanbod aan hotels met waterparken, dus jouw gezinsvakantie staat altijd in het teken van plezier en entertainment. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem