3 minuten

Genieten! Deze accommodaties hebben een privé zwembad

Bij een vakantie in deze tijd wil je eigenlijk maar een paar dingen: heerlijk uitrusten en genieten van comfort en privacy met je gezelschap. Hoe lekker is het dan om ’s ochtends vanuit je bed direct het zwembad in te springen? Een beter begin van een nieuwe zonovergoten dag kan bijna niet! Duik mee in deze 5 vakantie accommodaties met privé zwembad.

Griekenland, Rhodos – Elite Suites By Rhodes Bay *****

We beginnen gelijk met het meest luxe pareltje van de lijst. Op het Griekse eiland Rhodos vind je het vijf-sterren Elite Suites. Vanuit je kamer én het privé zwembad kijk je uit op de zee. Deze prachtige luxe suites zijn van alle gemakken voorzien. Het vriendelijke personeel staat je bij aankomst vrolijk op te wachten met een feestelijk aperitiefje. Het is niet voor niets dat Elite Suites beoordeeld wordt met een 9,9!

Klik hier voor meer foto’s van de suites

Griekenland, Santorini – Splendour ****

Ja ja. We zijn weer in Griekenland! Het lijkt wel of dat dit land alleen maar ultieme luxe kent met privé zwembaden. Dit keer vind je op Santorini het vier-sterren appartement Splendour. Tegen de heuvels aan gelegen, met uitzicht op zee geniet jij hier in ruim opgezette kamers met privé zwembad. Splendour is ideaal als je afgelegen wilt genieten van de rust, maar ook zo in het bruisende leven wil stappen. Tien minuten wandelen en je bent in de stad Fira. Ook de zee kun je bijna aanraken. Heerlijk!

Klik hier voor meer foto’s van de appartementen

Griekenland, Rhodos – The Ixian Grand & All Suites*****

Direct aan het strand gelegen, een vijf-sterren wellness, twee bars en drie restaurants én natuurlijk een eigen privé zwembad. Wat wil je nog meer, zou je denken. Een luxe kamer natuurlijk! Doordat alle kamers van Sentido Ixian All Suites in 2018 zijn gerenoveerd, is genieten in moderne luxe een feit. Op het eigen strand staan ligbedjes en parasols met smart op je te wachten. Geniet ze!

Klik hier voor meer foto’s van het hotel

Canarische Eilanden, Fuerteventura – Bahiazul Villas & Club****

Bahiazul Villas & Club is zonder twijfel één van de beste villa’s van Fuerteventura en omstreken. En met een beoordeling van een 9,3 is daar niets aan gelogen! De villa is witgekleurd met blauwe accenten. Erg prachtig om te zien! Binnen geniet je van alle luxe, zoals een jacuzzi en een Balinees bed. Het dakterras staat garant voor lange, gezellige barbecue avonden. Maar het hoogtepunt van deze villa is natuurlijk het privé zwembad, dat speels is ingericht.

Klik hier voor meer foto’s van de villa

Griekenland, Santorini – Desiterra Luxury Suites ****

We sluiten af (met wederom een toppertje uit Griekenland) op Santorini. Bij Desiterra Luxury Suites ontdek je de authentieke Griekse bouwstijl. Witgekalkte appartementen, stenen badkamers en blauwe accenten. Het is allemaal prachtig! Vanuit je eigen privé zwembad staar je een eind weg op de Egeïsche Zee. Vakantie vieren en genieten van elkaar als stelletje, gezin of vriendengroep? Desiterra Luxury Suites maakt het mogelijk!

Klik hier voor meer foto’s van de villa’s

Accommodatie met privé zwembad? Ik zou ’t doen!

Wat een luxe hé, al die accommodaties met privé zwembaden. Zo geniet je op en top met je reisgezelschap en vergeet je even de wereld om je heen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je ideale accommodatie (kamer als dat nodig is) met privé zwembad te boeken en je koffers te pakken. SUNtip heeft ook een breed aanbod aan kleinschalige vakanties, waar je eveneens geniet van rust en privacy. Er zit dus altijd iets voor je tussen. Veel privé plezier!

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem