3 minuten

De 6 leukste hotels met swim-up kamers

We hebben allemaal wel eens overnacht in een hotel, resort of aparthotel met zwembad. Maar ben je op zoek naar een hotel waar je direct vanuit je kamer het zwembad in kunt duiken? Droom je ervan om wakker te worden met het zonnetje in je gezicht, dat je de schuifdeur opent en direct met je voeten in het water staat? Met deze 6 prachtige hotels met swim-up kamers wordt jouw droom werkelijkheid!

1. Cavo Vezal – Zakynthos

Goedemorgen! Begin de dag bij Cavo Vezal gelijk goed met een rondje dobberen in het zwembad vanuit de swim-up kamer. Voordat het ontbijtbuffet begint, besluit je nog even te relaxen in de zon op de ligbedjes of zitzakken. Omdat dit hotel slechts 60 kamers heeft, kun je hier in alle rust vertoeven. ’s Avonds swing jij met je heupen tijdens de avonden dat er livemuziek gespeeld wordt. Als dat niet gezellig is! Cavo Vezal is vooral populair onder stellen. Ik zou ’t doen!

swim-up-kamers_cavo-vezal

2. Long Beach Resort – Turkse Riviera

Plons vanaf je terras zo het zwembad in bij Long Beach Resort! Dit resort aan de Turkse Riviera heeft luxe swim-up kamers op zowel de begane grond als op de eerste verdieping. Long Beach Resort heeft talloze leuke faciliteiten voor het hele gezin. Denk maar aan minivoetbal en -golf, bowlen, een gameroom, een minidisco, speeltuin en een sauna met een binnenzwembad. Wil je even in ander water dobberen? Het fijne zandstrand met de helderblauwe zee is om de hoek!

swim-up-kamers_long-beach-resort

3. Zante Maris Suites – Zakynthos

Zakynthos is misschien wel een van de meest geliefde Griekse eilanden om op vakantie te gaan. Bij een geliefd eiland hoort ook het gewilde adults-only hotel Zante Maris Suites. Maar liefst 5-sterwaardig, beoordeeld met een 9.3… Dit hotel gaat je verwachtingen overtreffen! Want dan heb je nog niet eens de verbluffende swim-up kamers gezien: een modern uiterlijk, ruim, licht én ontspannend. De kwaliteit van de bedden en het ongekende ontbijtbuffet zijn om je vingers bij af te likken. Kortom: Genieten doe je hier met een hoofdletter G!

swim-up-kamers_zante-maris-suites

4. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel – Ibiza

De naam zegt het al, Ushuaïa Ibiza Beach Hotel ligt pal aan het strand! Als je een zonaanbidder bent zit je hier dus zeker goed. En mocht je ook nog van een goed feestje houden, is dit jouw droomhotel! Dagelijks treden in dit hotel (en tevens ook club) wereldberoemde dj’s op. Voor, tijdens of na het feest is het aan jou of je gaat eten in één van de twee restaurants, zonnen op het strand of een massage wilt in de sauna. En als klap op de vuurpijl kun je natuurlijk voor een swim-up kamer kiezen en jezelf wat extra luxe gunnen.

swim-up-kamers_Ushuaia-ibiza-beach-hotel

5. Golden Sun Resort & Spa – Zakynthos

Dit is alweer de derde accommodatie op Zakynthos! Swim-up kamers in Griekenland zijn populair. En dat snappen we heel goed als we Golden Sun Resort & Spa zien. De nieuwe en kleinschalige suites hebben een modern uiterlijk en talloze ontspanningsmogelijkheden. Want kies je voor de suite met privézwembad, krijg je er comfortabele ligbedden en een zonneterras bij. Maar ontspannen doe je ook in het wellnesscentrum met een jacuzzi en hammam massages. Het Griekse strand en leuke restaurantjes zijn niet ver weg van Golden Sun Resort & Spa.

swim-up-kamers_golden-sun-resort-spa

6. Casa Cook El Gouna – Egypte

Stijlvol genieten met een swim-up kamer in… Egypte! Om precies te zijn bij Casa Cook El Gouna. Dit 5-sterren adults-only hotel is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die van rust én relaxen op het privéstrand houdt. De swim-up kamers zorgen voor heerlijke ontspanning. Met luxe bedden, privéterras en een privézwembad komt dat helemaal goed! In het eigen restaurant geniet je van verschillende wereldse gerechten, terwijl aan de bar een tropische cocktail besteld kan worden. Je kijkt uit over de Roze Zee, dat bekend staat om prachtige lagoons, koraalriffen en woestijnduinen.

casa-cook-el-gouna

Meer hotels met swim-up kamers?

Onze reisspecialisten helpen je graag verder met het vinden van een geschikt hotel met swim-up kamer dat past bij jouw wensen en budget! Ben je op zoek naar een swim-up kamer met een zwembad helemaal voor jezelf? Lees dan ons blog: Deze accommodaties hebben een privé zwembad. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem