4 minuten

Op zoek naar een hotel met glijbanen op Rhodos? Hier moet je heen!

Als jullie op zoek zijn naar een vakantie met de kids, is er één ding wat ze het allerleukste vinden: waterpret! Of je nu een splashpark zoekt voor de allerkleinste of een spectaculair aquapark voor tieners, op dit Griekse eiland vind je voor elk gezin een onvergetelijke vakantie. De leukste heb ik voor je op een rijtje gezet: in welk hotel met glijbanen op Rhodos verblijf jij?

Cyprotel Faliraki – Faliraki

Als je op zoek bent naar een hotel op Rhodos met glijbanen, ben je bij het Cyprotel Faliraki aan het juiste adres! Jong en oud vermaakt zich in dit leuke hotel. Roetsj samen met de kids van één van de vele glijbanen, of gaan ze alleen op pad en kom jij even tot rust? Voor de allerkleinsten is er een splash pool. Dit hotel heeft naast deze leuke zwembaden en vele activiteiten ook nog eens een ‘quiet pool’. Hier ontsnap je even aan alle drukte, wat een perfecte combinatie!

  • Beoordeeld met een 8.0
  • Geniet hier van de rust of zoek juist de drukte op
  • Verblijf op basis van All Inclusive

Cyprotel Faliraki

Onze SUNtip: dit zijn de 7 leukste bezienswaardigheden op Rhodos

Amada Colossos Resort Elegant Collection By Louis Hotels – Kalithea

De kinderen willen een hotel met een groot aquapark, maar jij bent op zoek naar een ontspannen vakantie. Klinkt haast onmogelijk hé? Gelukkig is dat niet het geval! In  Kalithea vind je het geweldige Amada Colossos Resort Elegant Collection By Louis Hotels. Dit 5-sterren resort ligt direct aan het strand en er zijn maar liefst 3 à la carte restaurants. Een bezoekje aan de wellness terwijl de kinderen zich vermaken in het waterpark? Dat klinkt nou écht als een vakantie voor het hele gezin.

  • Beoordeeld met een 9.0
  • Geweldige faciliteiten voor het hele gezin
  • Verblijf op basis van All Inclusive

Amada

Atlantica Aegean Blue – Kolymbia

Atlantica Aegean Blue ligt in het oosten van Rhodos, in het sfeervolle Kolymbia. Vanuit dit 5-sterrenhotel loop je zo het strand op, dat is nog eens lekker! Huur een bedje met een parasol en jouw stranddag kan niet meer stuk. Ben jij niet zo van het stilzitten? Doe dan mee met een potje beachvolleybal, ga waterskiën of huur een waterfiets. Natuurlijk is ook in dit hotel weer een aquapark waar jullie de grootste waterpret beleven.

  • Beoordeeld met een 8.8
  • Heerlijke ligging direct aan het strand
  • Verblijf op basis van All Inclusive

Onze SUNtip: de 6 leukste aquaparken van Griekenland 

Atlantica Aegean

Atlantica Plimmiri – Plimmiri

Als er één hotel op Rhodos met glijbanen is waar je je niet hoeft te vervelen, dan is dat wel Atlantica Plimmiri. Sterker nog, er is zoveel te doen dat het misschien nog wel eens lastig kiezen wordt! Speel een potje voetbal, sla een balletje op de tennisbaan, of doe met het hele gezin mee aan beachvolleybal. Om het nog maar niet te hebben over de 6 zwembaden en 7 glijbanen. Je raadt het al, ook wanneer je wat gaat eten is de keuze weer reuze. Er zijn maar liefst 5 restaurants waar jij terecht kunt voor een heerlijk diner. Geen dag hoeft hier hetzelfde te zijn!

  • Beoordeeld met een 8.5
  • Geen dag hoeft hier hetzelfde te zijn
  • Verblijf op basis van All Inclusive

Atlantica Plimmiri

Helea Lifestyle Beach Resort – Kalithea

Weer een prachtig hotel direct aan het strand, Helea Lifestyle Beach Resort is een prachtig resort voor de hele familie! Zwemmen, zonnen en relaxen, dat kan hier maar al te goed op de fijne ligbedjes. Reis je met jonge kinderen? Dan is dit hét hotel met glijbanen op Rhodos voor jullie. Er is een apart kinderbadje met miniglijbanenpark. Na een drukke dag kom je weer tot rust in jouw hotelkamer.  Kies je voor een kamer met zeezicht, of past een kamer met een swim up beter bij jullie?

  • Beoordeeld met een 8.0
  • Waterpret voor jonge kinderen
  • Verblijf op basis van All Inclusive

hotel met glijbanen Rhodos

Onze SUNtip: ontdek ook eens deze hotels met glijbanen op Kreta

Atlantica Mikri Poli – Kardamena

Atlantica Mikri Poli betekent ‘klein dorp’. Eenmaal aangekomen bij dit hotel snap jij wel waar deze naam vandaan komt! De kamers liggen namelijk verspreid in lage gebouwen, tussen de zwembaden door. Gaan de kids van de kronkelglijbaan, of durven ze het aan om van de trechter glijbaan te gaan? Je hebt hier ook een glijbaan met meerdere banen naast elkaar, dat wordt racen! Na het zwemmen haal je bij Pool House een lekkere snack, of is het tijd voor een borrel bij de Refresh Pool Bar?

  • Beoordeeld met een 8.2
  • Ervaar de gezelligheid van dit vakantiedorpje
  • Verblijf op basis van All Inclusive

Atlantica Mikri Poli

Sun Palace – Faliraki

Als er één hotel op Rhodos met glijbanen spectaculair is, dan is dat wel Sun Palace in Faliraki. Steil naar beneden of met z’n tweeën in de band. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in dit waterpark! Verder is het hotel wat simpeler ingericht, maar wat heb je naast zo’n leuk zwemparadijs nu nog meer nodig? Het strand ligt op loopafstand en binnen 25 minuten sta je ook al in het centrum van Rhodos-stad. Een prima uitvalsbasis voor jouw vakantie!

  • Beoordeeld met een 7.0
  • Hier staat het waterpark centraal
  • Verblijf op basis van All Inclusive

glijbanen Rhodos met hotel

Onze SUNtip: 10 tips voor een hotel met glijbanen in Griekenland

Beleef oneindig veel waterpret bij deze hotels met glijbanen op Rhodos

Boek nu je vakantie Rhodos en geniet van een zorgeloze vakantie! Of je nu kiest voor het ruime aquapark van Sun Palace of het kindvriendelijke Helea Lifestyle Beach Resort, op dit Griekse eiland beleeft iedereen een fantastische tijd. Op vakantie naar Rhodos? Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Sanne van der Stelt
Reisspecialist
Meer van Sanne van der Stelt