3 minuten

Beleef veel waterpret bij deze hotels met glijbanen op Kreta

Als de kinderen het goed hebben, hebben de ouders het ook goed, toch? En waar maak je kinderen vaak blij mee? Met een zwembad en snelle glijbanen natuurlijk! Om die reden zocht ik de leukste hotels met glijbanen op Kreta voor je uit! Jaar in jaar uit is Kreta namelijk een populaire bestemming voor de Nederlandse vakantieganger. Dit zijn mijn tips!

Star Beach Village En Waterpark 

Eén van de bekendere hotels met glijbanen op Kreta is Star Beach Village En Waterpark. Een lazy river, snelle glijbanen en een miniglijbanenpark. Ontdek dit en nog veel meer in het spetterende waterpark. Ga jij met de kids van de glijbaan, of gewoon alleen? Hoe jong of oud je ook bent, hier maakt het niet uit. Het hotel wordt niet voor niets als ‘heerlijk’ beoordeeld!

 • Beoordeeld met een 8.3
 • Roetsj van de vele glijbanen in het Star Beach Waterpark
 • Verblijf op basis van All Inclusive

Star Beach Village En Waterpark 

Onze SUNtip: Angelo vertelt je zijn tips wat je allemaal kan doen op Kreta 

Horizon Beach 

Als jij met het gezin op vakantie gaat, is Stalis een leuke plaats om te verblijven. Het water is hier niet zo diep, zodat ook de allerkleinste vakantiegangers veilig kunnen spelen en er zijn veel leuke restaurantjes aan het water. Horizon Beach ligt op zo’n 500 meter afstand van de plaats. Dit leuke hotel met glijbanen op Kreta is perfect voor een familievakantie! Zo zijn er twee buitenbaden en een kinderbadje. Ga je liever een dag naar het strand? Ook daar sta je zo vanaf het hotel! 

 • Beoordeeld met een 7.7 
 • Vier vakantie in het gezinsvriendelijke Stalis
 • Verblijf op basis van All Inclusive

Horizon beach

Atlantica Akti Zeus 

Het volgende hotel op Kreta met glijbanen is Atlantica Akti Zeus. Vanuit jouw hotelkamer wandel je zo het zandstrand op. Huur hier jouw ligbedje en parasol en geniet van de perfecte dag aan zee.  Wanneer je bij Atlantica Akti Zeus hier verblijft, heb je gratis toegang tot het Splashworld waterpark. Ga jij van de kronkelglijbaan, of doe je een wedstrijdje wie het snelst beneden is? Pak die  zwemspullen maar snel in!  

 • Beoordeeld met een 8.2
 • Wandel zo het zandstrand van Amoudara op 
 • Verblijf op basis van All Inclusive

tips voor hotel met glijbaan Kreta

Onze SUNtip: dit zijn de 10 mooiste hotels op Kreta 

Arminda En Spa 

Word wakker in één van de stijlvolle kamers van Arminda En Spa en bedenk wat jullie vandaag gaan doen. Geniet jij van een massage in de spa, of doe je vandaag mee met één van de activiteiten? Roetsj van de grote glijbaan of plons het zwembad in. Ook aan de allerjongste is gedacht. Er is een kinderbadje met een aantal mini-glijbanen, een speeltuin en een miniclub. Arminda En Spa is een mooi hotel voor iedere leeftijd.  

 • Beoordeeld met een 8.5
 • Waterpret voor iedere leeftijd
 • Verblijf op basis van All Inclusive

hotel met glijbanen Kreta

Gouves Park Holiday Resort 

In het Gouves Park Holiday Resort op Kreta heb je vier grote glijbanen, welke kies jij? Als je klaar bent met de waterpret, is het tijd om even wat te gaan eten. Dit doe je in één van de vier restaurants. Er is een buffetrestaurant, een streetfood tentje, een Aziatisch restaurant en een visrestaurant. Keuze genoeg! In de avond zul je je hier ook zeker niet vervelen. Er worden thema-avonden georganiseerd, laat jij jezelf horen tijdens de karaoke? 

 • Beoordeeld met een 7.7
 • Vermaak jezelf tijdens de thema-avonden
 • Verblijf op basis van All Inclusive

hotels met glijbanen Kreta

Onze SUNtip: dit zijn de hoogtepunten van Kreta 

Stella Palace Resort En Spa 

Als jij houdt van kwaliteit en comfort, is Stella Palace Resort En Spa wat voor jou! Ook dit hotel op Kreta heeft leuke glijbanen. In dit waterpark zul je je met gemak de hele dag vermaken. Bekijk hier de plattegrond van het park, dan kan de voorpret alvast beginnen. Met wel 6 verschillende restaurants, een mooie spa en Kids Club zal dit een vakantie worden die jullie niet meer vergeten! In dit 5-sterrenresort zijn zelfs kamers met een swim-up, beter kan haast niet. 

 • Beoordeeld met een 8.5
 • Ervaar de kwaliteit van een 5-sterrenresort op Kreta
 • Verblijf op basis van Logies of All Inclusive

hotels met glijbanen Kreta

Welk hotel met glijbanen op Kreta kies jij? 

Dagen vol met vermaak, dat zit bij deze accommodaties wel goed.  Bij welk hotel met glijbanen op Kreta ga jij vakantie vieren? Voor welk hotel je ook kiest, een vakantie naar dit Griekse eiland is altijd een goed idee. Deze zomer naar Kreta? Ik zou ’t doen! 

Geschreven door: Sanne van der Stelt
Reisspecialist
Meer van Sanne van der Stelt