4 minuten

Genieten geblazen: 8x de beste hotels van Rhodos

Wordt Rhodos jouw volgende vakantiebestemming? Wat ons betreft een goede keus! Het Griekse eiland Rhodos is dankzij de ligging één van de zonnigste Griekse bestemmingen en beschikt over prachtige stranden. En ben je van fan van historie? Dan kun je je geluk niet op in het middeleeuwse Rhodos-stad. Maar waar kun je het beste verblijven? Wij hebben de beste hotels van Rhodos in willekeurige volgorde voor je op een rijtje gezet.

Hotels voor het hele gezin

1. Mitsis Faliraki Beach

Waterratten opgelet! Dit luxe en moderne hotel is echt iets voor jou. Met een groot zwembad, kinderbad en meerdere waterglijbanen krijg jij geen genoeg van spetterpret. Mitsis Faliraki ligt verbonden aan het prachtige zandstrand van Faliraki, waar je ook diverse watersporten kunt beoefenen. Mitsis Faliraki beschikt over sportieve faciliteiten voor jong en oud. Laat je ook zeker in de watten leggen met de uitgebreide wellness.

• Beoordeeld met een 8.8
• Geniet van dit luxe resort met het hele gezin
• O.b.v. All Inclusive

Bekijk Mitsis Faliraki Beach

Mitsis Faliraki

2. Esperides Beach Family Resort

We blijven nog even in Faliraki, want ook Esperides Beach Family resort kan met recht een tophotel voor het hele gezin genoemd worden. Je vind hier twee zwembaden, waaronder een kinderbad en een fijne waterglijbaan. Dat de kids hier niks tekort komen blijkt wel uit alle faciliteiten. Een uitgebreid animatie programma, miniclub, springkussen en een draaimolen zorgen voor veel vertier in dit resort. Esperides Beach Family resort ligt aan het fijne zandstrand en biedt moderne kamers, waaronder familiekamers.

• Beoordeeld met een 8.3
• Van tennisbaan tot gamehal; elke seconde is hier een feestje!
• O.b.v. All Inclusive

Bekijk Esperides Beach Family Resort

Beste Hotels Rhodos - Esperides

3.  Atlantica Plimmiri

Dit hotel is door een ringetje te halen! Atlantica Plimmiri is een prachtig familiehotel van de hotelketen Magic Life. De hotels van Magic Life staan bekend om de uitstekende faciliteiten en activiteiten voor alle reizigers. Denk aan yoga, mountainbiken, animatie voor de jeugd in verschillende leeftijden en maar liefst drie zwembaden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier te doen! En voor de echte durfallen is er ook een heus waterpark met meerdere glijbanen. Geniet ’s avonds met het hele gezin van de live cookingshow, want dat is een waar spektakel.

• Beoordeeld met een 8.7
• Luxueus genieten in een prachtige en rustige omgeving
• O.b.v. All Inclusive

Bekijk Atlantica Plimmiri

Plimmiri by Atlantica

Hotels voor jullie samen

4. Cooks Club Kolymbia

Cooks Club Kolymbia is nog zo’n geweldig hotel voor een romantische vakantie! Geniet van de fijne kamers en luxe uitstraling. EN als dat nog niet genoeg is, vind je op 350 meter van de accommodatie een kiezelstrand waar je een bedje en parasol kunt huren. Fijne vakantie!

• Beoordeeld met een 8.3
• Sfeervol resort met fijne kamers
• O.b.v. logies & ontbijt (ook halfpension behoort tot de mogelijkheden)

Bekijk Cooks Club Kolymbia

Cooks Club Kolymbia

5. Rhodos Horizon Resort

In dit adults-only hotel heb je de keuze uit maar liefst drie zwembaden en een privé strand direct naast het hotel. Neem een duik en kom heerlijk tot rust! Rhodos Horizon Resort bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen van het oude gedeelte van Rhodos stad en is daarmee een perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie. Kun jij geen genoeg krijgen van het uitzicht op zee? Boek dan een kamer met zeezicht.

• Beoordeeld met een 9.2
• Erg populair onder onze klanten
• O.b.v. All Inclusive

Bekijk Rhodos Horizon Resort

Rhodos Horizon Resort

6. Anika Studios

Kleinschalig, sfeervol en ontzettend gastvrije eigenaren. Dat is wat Anika Studios in Faliraki het beste omschrijft. Pak je rust aan het fijne zwembad van Anika Studios of vermaak je in het sfeervolle dorpje Faliraki dat op loopafstand kunt vinden. Wil je de omgeving nog verder verkennen? Huur dan een fiets in dit appartementencomplex. En voor het diner kun je koken in je appartement of laat je je verwennen door de uitstekende keuken van Anika Studios.

• Beoordeeld met een 8.0
• Dichtbij de levendigheid van Faliraki, maar toch rustig gelegen
• O.b.v. logies & ontbijt (ook halfpension behoort tot de mogelijkheden)

Bekijk Anika Studios

Beste Hotels Rhodos - Anika Studios

Aquagrand Exclusive resorts

Net buiten het traditionele dorpje Lindos vind je Aquagrand Exclusive Resorts. Een gemoedelijk designhotel waar jij tijdens jouw vakantie zeker van gaat genieten. Met twee prachtige zwembaden en een strand waar je zo van de houten stijgers de zee in springt, zijn alle ingrediënten voor een geweldige vakantie aanwezig. Het uitzicht is hier prachtig. En je hebt zelfs de mogelijkheid om in de avond een bedje te huren om zo samen te genieten van de romantische zonsondergang. In de fijne en ruime kamers geniet jij van een goede nachtrust.

• Beoordeeld met een 9.0
• Je kijkt je ogen uit van de schoonheid van dit resort
• O.b.v. logies & ontbijt (ook halfpension behoort tot de mogelijkheden)

Bekijk Aquagrand Exclusive

Aquagrand Exclusive

Calypso Palace

Calypso Palace is een heerlijke plek om samen te genieten. Slechts een weg scheid je van het strand, waar je verschillende watersport faciliteiten tot je beschikking hebt. Ook kun je hier een bootje huren om de kust te verkennen. Hoe leuk is dat?! Als je gast bent van Calypso Palace, mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van het grotere en naastgelegen Calypso Beach. Kies voor een swim-up kamer om jouw verblijf helemaal af te maken.

• Beoordeeld met een 9.0
• Veel jaarlijks terugkerende gasten
• O.b.v. logies & ontbijt (ook halfpension behoort tot de mogelijkheden)

Bekijk Calypso Palace

Beste Hotels Rhodos - Calypso Palace

De beste hotels van Rhodos. Wat is jouw favoriet?

Rhodos heeft ontzettend fijne accommodaties en voor ieder wat wils. Van luxe tot wat meer basic. En voor zowel familievakanties als een romantische vakantie ga jij hier een fantastische vakantie beleven. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat! Liever nog meer vakanties naar Rhodos bekijken? Bekijk dan hier ons aanbod. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Niels van Rijsbergen
Contentspecialist
Meer van Niels van Rijsbergen