1 minuut

SUNtip wint titel beste online reisorganisatie

Wauw, we zijn uitgeroepen tot beste online reisorganisatie! Op donderdagavond 16 mei werd tijdens het Zoover Awards gala in Amsterdam bekendgemaakt dat SUNtip op nummer 1 is geëindigd.

Voor wie ze niet kent: de Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche. De awards geven sinds een aantal jaren erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties en accommodaties. We wisten al dat SUNtip een plek in de top 3 had verdiend, maar nu vieren we pas écht feest. Het publiek heeft gestemd en SUNtip heeft gewonnen!

Meerdere gerenommeerde reisbedrijven uit de branche waren genomineerd, waardoor de winst nog magischer voelt. John Goverde, algemeen directeur Pelikaan Reizen Group (moederbedrijf SUNtip) neemt met commercieel directeur Remco Bergwerff en marketing manager Niels van Rijsbergen de felbegeerde prijs in ontvangst. Achter de schermen worden de awards nauwlettend gevolgd door het hele team. Lauran, manager Service Center, vertelt: “we zijn echt super trots en blij!”.

Of we het nog gaan vieren? “Ja! En dat is niet de enige reden voor feest. Binnenkort wordt SUNtip ook nog eens 10 jaar en wie jarig is, trakteert. Houd onze website en socials in de gaten, en vier het met ons mee!”

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia