1 minuut

SUNtip valt in de prijzen bij de Kids Vakantiegids Awards

Yes, we zijn uitgeroepen tot beste kindvriendelijke reisorganisatie in de categorie Allround! Dit werd zondag 15 januari bekend gemaakt tijdens de Kids Vakantiegids Awards op de Vakantiebeurs in Utrecht.

De Kids Vakantiegids Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven al ruim 14 jaar erkenning aan de meest kindvriendelijke reisorganisaties en – accommodatie aanbieders. Het was al even bekend dat we genomineerd waren voor de meest kindvriendelijke allround reisorganisatie, maar tijdens de uitreiking mochten we voor het eerst de prijs in ontvangst nemen uit handen van Jamai en de Kids Vakantiegids Detectives.

Meerdere gerenommeerde reisbedrijven en accommodatie aanbieders uit de branche waren genomineerd, waardoor de prijs voor SUNtip nog beter voelt. Niels van Rijsbergen en Emiel Priem, beiden onderdeel van het marketingteam, namen de prijs in ontvangst. ‘’Al jaren verkopen we alleen vakanties die we zelf ook zouden boeken. Met deze award zien we dat de continue focus op kwaliteit en een uitblinkende klantenservice ook door gezinnen wordt gewaardeerd. We zijn trots en willen dan ook iedereen die op ons gestemd heeft en onze collega’s die dit iedere dag weer mogelijk maken bedanken’’, aldus Niels van Rijsbergen.

Ben jij op zoek naar een vakantie voor het hele gezin? Bekijk dan eens onze kindvriendelijke vakanties naar de zon.

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem