3 minuten

De 5 leukste excursies Lanzarote

De Canarische Eilanden, en daarmee ook Lanzarote, zijn favoriet onder vakantiegangers die graag het lekkere weer opzoeken. Of het nou in de zomer of winter is, hier zit je goed. Ben je op zoek naar een strandvakantie die je uit kunt breiden met leuke uitstapjes? Dan zijn dit de leukste excursies Lanzarote.

1. Aquapark Costa Teguise

Het is een inkoppertje, maar ook altijd een groot succes. Een bezoekje aan een waterpark kan tijdens een vakantie in de zon bijna niet uitblijven. Daarom heeft een bezoek aan Aquapark Costa Teguise een nummer één plek verdiend in de lijst met leukste excursies voor jouw vakantie op Lanzarote. Wat daar dan allemaal te doen is? Wat dacht je van alle glijbanen proberen en spelen in het zwembad? Ik zou ’t doen!

Leukste excursies Lanzarote

2. Catamaran Cruise

Lanzarote heeft schitterende kustlijnen, en waar die zie je die beter dan vanaf een boot? Juist, nergens! Doen dus, die catamaran cruise. Je stapt met het hele gezin op een boot en geniet van Lanzarote vanaf het water. Neem een snorkel mee of gebruik een van de paddleboards die aanwezig zijn op de boot en je hebt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk dag.

Leukste excursies Lanzarote

3. Buggytour

Avonturieren opgelet! Dit is wat voor jullie. Stap in een buggy en ontdek offroad routes, door het hart van Lanzarote. Deze speciale buggy’s zijn ervoor gemaakt tegen een stootje te kunnen. Verwacht dus veel stof, hobbelige wegen en snelheid! Een bijzondere manier om Lanzarote te ontdekken.

Leukste excursies Lanzarote

4. Onderzeebootsafari

Eén van de rustigere excursies Lanzarote, maar daarom niet minder spannend. Juist voor de kleine vakantiegangers is deze excursie perfect! Stap in een onderzeeboot en ontdek de wonderlijke onderwaterwereld van Lanzarote. Deze omgeving is benoemd tot biosfeerreservaat, wat betekent dat dit stuk natuur beschermd wordt. Alle zeeplanten kunnen hier rustig kunnen groeien waardoor het ook een fijn leefgebied is voor verschillende vissoorten.

5. Rancho Texas Lanzarote park

Dierentuinen zijn altijd leuk, zo ook deze op Lanzarote! Niet alleen door de verschillende dieren zoals de witte tijger of de krokodil, maar ook door de mogelijkheid om met zeeleeuwen of dolfijnen te zwemmen. Wel het water in, maar liever zonder dieren? Dan kun je terecht in het bijbehorende waterpark met spetterende glijbanen.

Leukste excursies Lanzarote

Hotels op Lanzarote

Denk je dat Lanzarote wel een goede bestemming voor jou is, na het zien van deze leuke excursies? Dan kan de zoektocht naar een hotel beginnen! Dit zijn de vijf populairste hotels in Lanzarote.

  1. Floresta – Een appartementencomplex met ruime appartementen die ook nog eens brandschoon zijn. Ook de ligging aan zee en de kindvriendelijkheid zijn twee van de troeven van het appartementencomplex en wordt daarom ook beoordeeld met een 8,0!
  2. Lanzarote Village – Aan een lange boulevard met veel winkeltjes én aan het strand. Ideaal! De kamers zijn goed en er is meer dan voldoende ruimte aan het zwembad. Lanzarote Village is beoordeeld met een 8,5!
  3. Beatriz Playa En Spa – Dit mooie complex ligt in het centrum van Playa del Carmen, je vindt heir dus ook voldoende winkels en restaurantjes in de buurt. Even de straat oversteken en je staat op het stand! Beoordeeld met een 7,6.
  4. Relaxia Lanzaplaya – De perfecte locatie om een weekje bij te tanken. Mooie en schone kamers, goede centrale ligging en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer? Gasten beoordelen Relaxia Lanzaplaya met een 7,7.
  5. Suite hotel Fariones – Een tropisch paradijs, zo wordt dit hotel door gasten omschreven. Zij beoordelen dit hotel dus niet voor niks met een 8,4. Super kamers, een heerlijk uitgebreid buffet en midden in het centrum van Puerto del Carmen!

Welk van deze excursies Lanzarote past bij jou?

Zoals je ziet heb je op Lanzarote genoeg keuze uit toffe excursies en qua hotels is er ook voor ieder wat wils! Zie jij een vakantie naar Lanzarote wel zitten? Bekijk dan hier het gehele aanbod van SUNtip.

Geschreven door: Nadine
Contentspecialist
Meer van Nadine