4 minuten

8x Adults Only hotels in Kreta

Samen genieten van een heerlijke vakantie in alle rust en comfort doe je bij deze Adults Only hotels op Kreta. Je voeten in de zee, gezicht in de zon en de geur van verse broodjes in je neus. Dit is de perfecte vakantie voor koppels en vrienden die willen relaxen. De stranden zijn prachtig, de kamers stijlvol en de wellnessfaciliteiten uitstekend. Elke dag smul je van de culinaire hoogstandjes bij je hotel of in de diverse restaurants in de omgeving. Boek je droomvakantie naar Kreta nu via Suntip.nl en beleef een onvergetelijke tijd.

Minos Palace – Agios Nikolaos

Wil je wakker worden met adembenemende uitzichten over de baai van Mirabello? Verblijf in Minos Palace! Hier vind je pure luxe en ontspanning in je kamer of suite. Dit vijfsterrenresort zorgt er elke dag weer voor dat jij smult van fantastische gerechten in de diverse restaurants. Duik in de infinity pool, wandel door de prachtige tuinen en laat je verwennen in de uitgebreide spa. Minos Palace heeft voor jou die onvergetelijke vakantie.

  • Beoordeeld met een 9.2
  • Ligging op een privé schiereiland met panoramische uitzichten
  • Verblijf op basis van Logies met ontbijt of Halfpension

Cactus Royal Spa en Resort – Stalis

Ontdek het fijne Cactus Royal Spa & Resort. Geniet van de uitgebreide keuken, drie zwembaden en een spa voor pure verwennerij. De kamers zijn modern ingericht, met van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft het resort een milieuvriendelijke aanpak en draagt hiermee zijn steentje bij aan een duurzaam verblijf. Het vijfsterren resort bevindt zich op loopafstand van het strand en het bruisende centrum van Stalis.

  • Beoordeeld met een 9.2
  • Proef lokale producten op de wekelijkse Kretenzer markt
  • Verblijf op basis van All Inclusive

Minos Ambassador – Rethymnon

Op loopafstand van prachtige stranden en het gezellige plaatsje Rethymnon vind je Minos Ambassador. Een fijn vijfsterrenhotel met een heerlijk zwembad op het dakterras. Start je dag met de geur van een vers kopje koffie terwijl je uitkijkt over de zee. Luxe en ontspanning vind je in de wellness en in het restaurant eet je de beste lokale en internationale gerechten. Met een verblijf in dit Adults Only hotel wordt je vakantie op en top genieten.

  • Beoordeeld met een 8.0
  • Accommodatie met een eco-label
  • Verblijf op basis van Logies en ontbijt of Halfpension

 

Palmera Beach – Chersonissos

Palmera Beach is de perfecte plek voor een relaxte en levendige vakantie. Kom tot rust aan het strand, trek baantjes in het zwembad en ’s avonds duik je in het bruisende nachtleven van Chersonissos. Dit gezellige viersterrenhotel ligt in het hart van de stad en heeft moderne kamers, een heerlijk zwembad en een à-la-carte restaurant direct aan zee. Relax in de spa of ga op excursie om de omgeving van Chersonissos te ontdekken. Een vakantie naar Palmera Beach? Ik zou ’t doen!

  • Beoordeeld met een 8.0
  • De perfecte combinatie van een momentje voor jezelf en gezelligheid
  • Verblijf op basis van Logies, Logies en ontbijt, Halfpension of All Inclusive

Atlantica Amalthia Beach – Agia Marina

Je welverdiende vakantie op Kreta begint bij Hotel Atlantica Amalthia Beach. Een charmant viersterrenhotel, waarbij je zo je bed uitrolt direct het strand op. Natuurlijk kan je ook voor een dagje zwembad gaan, maar net wat jij wil. Om helemaal tot rust te komen ga je naar de uitgebreide spa en laat je jezelf verwennen met een massage. Wat bezoekers het meest kunnen waarderen is het uitzicht en de gezellige tavernes die je in de buurt vindt. Zelf heeft het Adults Only hotel ook een geweldig à-la-carte restaurant en een gezellige poolbar. Het is de perfecte plek voor een vakantie vol verwennerij.

  • Beoordeeld met een 8.0
  • Zonnen onder de palmbomen in Agia Marina
  • Verblijf op basis van Logies en ontbijt of Halfpension

Pepper Sea Club – Georgiopolis

Droomhotel, droomverblijf en droompersoneel. Maak van je dromen werkelijkheid en verblijf bij het romantische Pepper Sea Club. Een hotel in bohemian sfeer met een vleugje Midden-Oosterse charme. Elke dag worden er verse lokale gerechten bereid in de restaurants. Begin je dag met een ontbijtje in restaurant ‘Bahar’ en ga in de avond voor de vangst van de dag, in restaurant ‘Paprika’. Tussendoor lig je aan het privéstrand of verwen je jezelf in de spa. Met een prachtige ligging direct aan het strand en uitstekende faciliteiten zoals gratis wifi, zwembaden en sportactiviteiten, is dit de perfecte vakantie om even bij te komen.

  • Beoordeeld met een 9.2
  • Prachtig verblijf op alle vlakken
  • Verblijf op basis van Halfpension

Corissia Harmony – Georgiopolis

Tussen de leuke plaatsjes Chania en Rethymnon ligt het knusse Georgiopolis. Hier vind je een van de mooiste Adults Only hotels van Kreta, Corissia Harmony. Wat dit verblijf zo mooi maakt? De swim-up kamers, het zandstrand dat overloopt in azuurblauw water en de sfeervolle kamers. In het restaurant eet je een fantastisch ontbijt in de ochtend en een vijf-gangenmenu in de avond. Kortom, voor een heerlijke vakantie boek je bij Corissia Harmony!

  • Beoordeeld met een 9.3
  • Maak gebruik van de faciliteiten bij de naastgelegen zusterhotels
  • Verblijf op basis van Halfpension, Volpension of All Inclusive

Kakkos Beach – Ierapetra

Een romantische vakantie met zijn twee en volop genieten van elkaar? Dat doe je bij Kakkos Beach in Ierapetra. Plons in de infinity pool en kijk uit over de helderblauwe zee of plof neer op een van de ligbedjes op het zandstrand. Voor een strandvakantie ben je hier aan het juiste adres. Elke dag opstaan, ontbijten, klein stukje naar het strand lopen en ontspannen maar. Je zal zeker uitgerust thuiskomen!

  • Beoordeeld met een 9.0
  • Goed onderhouden hotel met vriendelijk personeel
  • Verblijf op basis van All Inclusive

In welk Adults Only hotel op Kreta ga jij verblijven?

Voor welk verblijf je ook kiest, samen plezier hebben doe je zeker. Vind jouw favoriete plek op Kreta en boeken maar! Benieuwd naar nog meer leuke Adults Only hotels op Kreta? Bekijk dan ons gehele aanbod. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Shanna Hazeu
Contentspecialist
Meer van Shanna Hazeu