30 min

De coolste aquapark video’s

Als we iets weten bij SUNtip, is het wel dat een vakantie niet compleet is zonder een bezoek aan een gaaf waterpark! Hoewel een waterpark bezoeken vrij lastig is tijdens deze thuisvakantie, kun je de beleving van die gave aquaparken toch een beetje naar de woonkamer halen, met deze zeven video’s van de coolste waterparken.

1. Siam Aquapark op Tenerife

Het Siam Aquapark is het grootste waterpark van Europa en daarbij ook één van de grootste ter wereld. Hier vind je enkele spectaculaire attracties, zoals een glijbaan die met 80 kilometer per uur door een haaien tank glijdt, een vrije val in een vulkaan met lasershow, een reusachtig golfslagbad en nog veel meer! Deze video geeft perfect weer wat er allemaal te beleven valt bij Siam Aquapark.

2. Aqua Fantasy Aquapark in Turkije

Bij het Aqua Fantasy Aquapark race je tegen elkaar de glijbaan af, ga je met een band door een wilde rivier of suis je met snelheden van wel 80 kilometer per uur van de x-treme glijbaan af. Adrenaline gegarandeerd! Kijk zelf maar.

3. Waterworld Ayia Napa op Cyprus

Waterworld Ayia Napa is één van de grootste waterparken op Cyprus en is geheel gebouwd in Grieks thema. Hier ervaar je spannende attracties, zoals the drop to Atlantis, een glijbaan vol scherpe bochten en the fall of Icarus, waar je met een band door een half pipe glijdt. Moeilijke woorden allemaal zeg… Je kunt jezelf het beste laten meenemen langs alle attracties met deze video.

4. Aquapolis waterpark Spanje

Dit waterpark biedt niet alleen snelle glijbanen, Aquapolis waterpark biedt ook andere waterattracties, zoals klimbanen in het water en dolfijnen shows. Kijk zelf maar!

5. Slide & Splash Portugal

Slide & Splash is het leukste waterpark van Portugal, dankzij enkele bijzondere glijbanen. Denk aan de Disco river, een glijbaan met allerlei lichtshows of de Bigwave, een bijzondere glijbaan, waar je na enkele scherpe bochten uitkomt in een half pipe. Zie de glijbanen zelf in actie:

6. Waterpark Faliraki op Rhodos

Bij waterpark Faliraki op Rhodos hebben ze attracties voor alle leeftijden. Extreme glijbanen met hoge snelheden, glijbanen waar je met een band samen naar beneden kunt en allerlei ondiepe zwembaden met speeltoestellen om lekker op te klauteren. Neem gauw een kijkje!

7. Hotel Titanic Palace en Aquapark Egypte

Dit hotel heeft zijn eigen waterpark! En wat voor één. Je geniet bij dit hotel van allerlei spannende attracties en je kunt zelfs het hotel rond peddelen in een opblaasboot. Wauw… Deze video laat perfect zien wat dit waterpark te bieden heeft.

Welk waterpark vind jij het gaafst?

Er zijn behoorlijk wat gave waterparken, zoals je ziet. Welk waterpark vind jij het gaafst?

Geschreven door: Kevin
Contentspecialist
Meer van Kevin