2 minuten

Zo komt SUNtip de winter door

Het kwik daalt en de dagen worden alsmaar korter; de winter is nu echt begonnen! De reisspecialisten van SUNtip, grijpen dit moment maar al te graag om de Nederlandse kou te ontsnappen. Daphne, Debbie en Lauren vertellen je over hun vakantie in december.

Daphne – New York

Daphne reist in december, samen met haar vriend naar New York. Hoewel het in deze wereldstad ook goed koud kan zijn – misschien nog wel kouder dan in Nederland – is december dé maand voor een stedentrip naar New York. De kerststemming zit er al goed in en de lichtjes door de hele stad zijn oogverblindend. Waar Daphne het meest naar uitkijkt? “The Empire State Building, het 9/11 monument en natuurlijk kan een bezoekje aan de torenhoge kerstboom, bij het Rockerfeller Center niet achterblijven! We hebben ruim een week de tijd om deze stad te ontdekken. We verblijven in hotel Moxy Times Square. De ligging is perfect, maar ook het moderne design is om door een ringetje te halen! ”

winterzon

Debbie – Dubai en Abu Dhabi

Als ergens de zon schijnt in december, zijn het de Verenigde Arabische Emiraten wel. En dat wist Debbie natuurlijk ook. “Ik ben naar Dubai en Abu Dhabi geweest, samen met mijn vriend. Wij hadden een 9-daagse reis, waarvan 6 dagen Dubai in hotel Centro Barsha, en 3 dagen Abu Dhabi in hotel Beach Rotana. Dubai is een hele bijzondere stad! Er is enorm veel te zien en te doen, maar we hebben natuurlijk ook geluierd op de bekende stranden, die van alle gemakken en luxe zijn voorzien. Beide steden zijn erg multicultureel en hebben een mix van moderne architectuur, met Arabische elementen. Mijn bijzonderste herinnering aan deze vakantie was toch wel de Burj Khalifa in Dubai en het Ferrari World museum en Formule 1 circuit in Abu Dhabi!”

winterzon

Lauren – Lissabon

Een moeder-dochter reisje: hoe leuk is dat?! Samen door gezellige straatjes struinen, shoppen en natuurlijk lekker eten. Lissabon leent zich er perfect voor. Lauren gaat van donderdag tot en met zondag op pad om deze Portugese stad te ontdekken. “Het Pantheon, de welbekende gele tram en andere mooie bezienswaardigheden zullen we tijdens deze stedentrip niet overslaan. We verblijven super centraal, in Avenida Park Residence. Vanuit hier stap je zo op de metro, of wandel je zo het centrum van Lissabon in. Met een beetje geluk pakken we ook nog een paar zonnestralen mee!”

winterzon

Vakantie of stedentrip in de winter

Zoals je kunt lezen, is een vakantie in de winter een fantastisch idee. Waarom je een stedentrip moet boeken? Daar zijn wel 10 redenen voor! Maar ook een langere vakantie naar de zon is een goed idee. Wil jij deze maand nog op vakantie? Bekijk dan de last minute aanbiedingen van SUNtip.

Geschreven door: Nadine
Contentspecialist
Meer van Nadine