4 min

Waterpret! Deze hotels met waterpark zijn geweldig

Een zonvakantie met het hele gezin is niet compleet zonder een frisse duik in een lekker zwembad. Hoe leuk is het als dat zwembad ook nog eens één of meerdere glijbanen heeft?! Deze hotels hebben allemaal een ongelofelijk waterpark. Gegarandeerd eindeloos plezier is voor het hele gezin. Roetsjen maar!

Turkije – Sea Planet Resort En Spa

Dat er in de resorts in Turkije aan alles wordt gedacht, is bij iedereen bekend. Geweldige All Inclusive formules, de zon en natuurlijk de vriendelijke mensen. Sea Planet Resort En Spa is er zo eentje. Mooie ruime kamers, leuke animatie en natuurlijk niet te vergeten: de geweldige glijbanen. Er zijn hier naast de grote glijbanen ook een aantal kleine glijbanen en speeltuinen. Zo is het hier voor jong en oud op en top genieten.

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

Griekenland, Kos – Porto Bello Beach

Groot zwembad, ruim resort én: aan het strand. Wat wil je nog meer?! Een geweldig waterpark natuurlijk! Nou, dat zit bij Porto Bello Beach in Kos wel goed. Wanneer jij een frisse duik hebt genomen in het grote park, wandel je zo een stukje verder, waardoor jij in een mum van tijd bovenaan de hoogste glijbaan staat!

hotels met waterpark

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

Spanje – Globales Playa Estepona

Van de kamers tot het restaurant, en van de tuinen tot de goed aangelegde paden: alles in Globales Playa Estepona is goed geregeld. Vakantievieren aan de Costa del Sol is hier dus echt een feest. Dat feest wordt als maar leuker wanneer je de glijbanen op dit park ontdekt. Ik zou ‘t doen!

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

Gran Canaria – Livvo Lago Taurito

Wakker worden met een kopje koffie en uitkijken op de glijbanen waar je later die dag vanaf gaat glijden? Livvo Lago Taurito is waar je moet zijn! Loop na het glijden lekker door naar het strand, waar je zo de golven induikt. Paradise Lago Taurito heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie op Gran Canaria!

hotels met waterpark

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

Mallorca – Globales Bouganvilla

Word het de rode, de gele of toch de blauwe? Met zo’n keuze uit glijbanen ben jij nog wel even zoet op dit resort! Met een grote verscheidenheid aan glijbanen is hier met elke leeftijd rekening gehouden en Globales Bouganvilla is daarmee een heerlijke familiebestemming! Het hotel ligt in de badplaats Sa Coma, zo ben je dus ook snel op het strand of in het naastgelegen Cala Millor.

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

Marokko – Aqua Mirage

Zin in een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten, én rustige waterattracties voor de kleintjes? Boek dan een vakantie naar Aqua Mirage. Wanneer je dit aquapark op komt lopen, valt de grote slang natuurlijk meteen op. Durven jullie ervan af? Dit hotel is niet alleen zo fijn vanwege het oneindige plezier dat je hier zult hebben, ook de service, het eten en de kamers zijn top!

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

Egypte – Coral Sea Waterworld

Hoeveel tel jij er? Genoeg glijbanen om een vakantie mee zoet te zijn! Met z’n vieren tegelijk naar beneden en kijken wie er het snelst is! We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen, maar ben je je glijbanen een dagje beu, dan kun je je energie kwijt op de tennisbaan of ga een dagje heerlijk relaxen op het strand. Vakantie vieren op Coral Sea Waterworld? Ja, graag!

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

Voor welk hotel met waterpark kies jij?

Leuk hè, al die glijbanen? Zo hoef je je in ieder geval nooit te vervelen en het is ook nog eens leuk voor het hele gezin! SUNtip heeft een groot aanbod aan gezinsvakanties, dus er zit altijd wel iets voor je tussen. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Nadine
Contentspecialist
Meer van Nadine