4 minuten

Wanderlust op internet: 9 inspirerende pagina’s

We kunnen nu even niet reizen naar onze favoriete vakantie- of droombestemming. Terwijl de zon buiten al volop schijnt, de vogels vrolijk fluiten en de ijsjes weer uit de vriezer kunnen, beginnen de vakantiekriebels op te bloeien. Wat zouden we toch graag het vliegtuig pakken om de wereld te ontdekken! Gelukkig kun je deze ontdekkingstocht ook thuis doen. Gewoon vanuit je luie stoel of in de tuin. Op internet zijn er namelijk genoeg pagina’s te vinden waarvan jouw reishart sneller gaat kloppen! Pak je tablet, laptop of telefoon erbij, want wij hebben 9 inspirerende reispagina’s voor je op een rijtje gezet!

1. Girl Eat World

We beginnen gelijk met een bijzondere Instagrampagina. Als jouw leven uit de combinatie van reizen én eten bestaat, geeft Melissa je genoeg inspiratie om bij weg te dromen. Ze reist de hele wereld rond om een lekkere lokale lekkernij op een ludieke manier op de foto te zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ❤️ Mel’s Food & Travel log (@girleatworld) op

2. The Bucket List Family

Na het krijgen van kinderen niet meer kunnen reizen? Echt niet! Garrett en Jessica laten zien dat je ook met kinderen naar droombestemmingen kunt gaan. Hoe leuk is het om de kleintjes de wereld te laten zien?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) op

3. Flip Flop Wanderers

Dat Bram en Manon van Flipflopwanderers echte reisfanaten zijn, is meteen te zien, zodra je op hun Instagrampagina beland. Dit Nederlandse koppel reist onder het motto ‘Go where your flip flops take you’. Ze zoeken dus ook graag de warme en zonnige plekken van deze aardbol op. De couplegoals foto’s zorgen voor een flink portie inspiratie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BRAM&MANON✧Travel & Happiness (@flipflopwanderers) op

4. Reisfoto’s Wouter Vonk

Hobbyfotograaf Wouter zoekt graag de parels van Europa op. In Griekenland en Portugal weet hij de perfecte spots te vinden om prachtige plaatjes te schieten. Wat te denken van de Melissani Cave op het Griekse eiland Kefalonia?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wouter Vonk (@reisfotoswoutervonk) op

5. Be There

Deze Facebookpagina deelt dagelijks de mooiste foto’s en filmpjes, gemaakt door echte reisfanaten van over de hele wereld. Van spectaculaire filmpjes van het Indonesische eiland Bali tot aan prachtige foto’s van de zonsondergang in Krakau. Pas maar op dat je niet meteen wegdroomt op deze pagina…

6. Marvellous Places

De naam van deze facebookpagina verraadt eigenlijk al wat je te zien krijgt, namelijk de geweldigste plaatsen op de wereld! Wat wij zo mooi vinden aan deze pagina? Ze delen de ietwat minder toeristische, en dus ook de verborgen plekken van onze aardbol. Weet jij waar deze adembenemende spots zijn?

7. 4K Urban Life

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zeggen ze weleens. Nou, daar is geen woord van gelogen Wanneer je een kijkje neemt op het YouTubekanaal van 4K Urban Life. Reis virtueel mee en ontdek al het moois wat Kroatië te bieden heeft. Wauw!

8. Drone Snap

Op zoek naar de meest inspirerende en kwalitatief prachtige luchtbeelden? Mooi, dan zit je op het YouTubekanaal van Drone Snap helemaal goed. Vlieg mee met de drone en val van de ene in de andere verbazing. Dacht je bijvoorbeeld dat je Mallorca al gezien had? Vanuit de lucht is het eiland nog mooier!

9. SUNtip

Ja, we weten het en eigenlijk is het héél flauw. Maar toch, op onze Instagrampagina inspireren we je ook met prachtige plaatjes en waardevolle tips over onze bestemmingen. Wil je graag jouw prachtigste vakantiefoto’s met ons delen? Tag ons dan en gebruik #SUNtip. Ik zou ’t doen!

Heerlijk vakantaseren met deze 9 inspirerende pagina’s

En, weet je al wat jouw volgende vakantiebestemming wordt, zodra we weer de wereld kunnen ontdekken? Hopelijk hebben wij jou een flinke dosis inspiratie kunnen geven. Zoek bij mooi weer een lekker plekje in huis of de tuin op en scroll door deze 9 inspirerende pagina’s. Wij weten zeker dat je dan een klein beetje de vakantie in huis haalt!

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem