2 minuten

Vroegboekkorting 2020 pak je zo

We worden altijd blij van korting, toch? Hoe meer, hoe beter! Ben je op zoek naar een vakantie voor 2020 met vroegboekkorting, dan is dit dé tijd om te boeken. Waarom dat zo is en hoe dat komt? Dat vertel ik je in dit artikel! PS ik geef je aan het eind van dit artikel nog een cadeautje t.w.v. € 25,00 helemaal gratis 😉

Vroegboekkorting in 2020 graag!

Het hoogseizoen is nog maar net afgelopen. Toch is nu de uitgelezen kans om je vroegboekkorting voor in 2020 te grijpen. Hoe kan dit?

Het is een kwestie van vraag en aanbod. Aanbieders van hotels en vliegtickets zetten alles nu ‘open’ voor het komende hoogseizoen. Alles is beschikbaar en de vraag naar vakanties is nog laag. Dit betekent dat zij stunten met prijzen om de eerste plekken zo snel mogelijk te vergeven. En jij plukt daar de vruchten van!

Onze SUNtip: Voor de hoogste vroegboekkorting, boek jij jouw vakantie zo’n 10 maanden van tevoren! Kijk hier alvast eens tussen ons aanbod.

Vroegboekkorting voor je vakantie in 2020 pak je zo’n 10 maanden van tevoren

Wees er snel bij…

Als er een markt gevoelig is voor prijsverschillen, dan is het wel de reisbranche. Het ene moment is een vliegticket nog € 100,- en de volgende dag ineens € 300,-. Nee, je wordt niet bespioneerd. Er is dan gewoonweg meer vraag naar en iemand heeft bijvoorbeeld net voor je geboekt.

Maar andersom kan het natuurlijk ook. Je vakantie kan een week later ook weer goedkoper zijn. Door de techniek van tegenwoordig, berekenen systemen razendsnel wat de prijzen zouden moeten zijn. Helaas kent niemand die geheimen en hebben wij daar ook geen invloed op. Wel kunnen we je een tip geven: wacht niet te lang met boeken indien je tevreden bent over de prijs. Je vakantie kan ineens duurder zijn, of zelfs helemaal uitverkocht!

Vroegboekkorting én meer -korting

Je hebt tegenwoordig niet alleen de 2020 vroegboekkorting. Er zijn naast de befaamde vroegboekkortingen namelijk ook last minute kortingen, kerst kortingen, paashaaskortingen en ga zo maar door. Als consument weet je soms niet waar je moet kijken of zoeken!

Weet je nog niet waar je heen wil? Of ben je gewoonweg nog niet toe aan het 10 maanden van tevoren boeken van je vakantie? Dan komt er vast wel weer een andere mooie korting op je pad.

Wist je dat: je bij SUNtip meteen de totaalprijs van je vakantie te zien krijgt, met alle kortingen er al in verwerkt?

Vroegboekkorting 2020? Ik zou ’t doen!

Pak je vroegboekkorting 2020 nu meteen

Kun je niet wachten met het boeken van jouw volgende vakantie? Dat snappen we maar al te goed. Bekijk hier direct ons aanbod of doe hier vast inspiratie op en bekijk de top 10 bestemmingen voor 2020. Wie weet pak jij ‘m met een fikse vroegboekkorting… Ik zou ’t doen 😉

Bonustip: gratis Servicepakket Zorgeloos cadeau!

Ja, je hoort het goed. Boek jij je vakantie vóór 16 oktober 2019, dan krijg je van ons het Servicepakket Zorgeloos t.w.v. € 25,00 helemaal gratis. Bekijk hier de actievoorwaarden en doe er je voordeel mee!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia