3 minuten

Het online omboeken van je Thomas Cook reis is nu mogelijk

SUNtip klanten die een reis hebben geboekt, welke uitgevoerd zou worden door Thomas Cook, hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om de reis online om te boeken naar een van onze andere leveranciers. De klanten bij wie dat het geval is, zijn zojuist per e-mail geïnformeerd. 

Na het uitkomen van het definitieve nieuws omtrent Thomas Cook heeft onze IT-afdeling alles in werking gesteld om je zo snel mogelijk van een gemakkelijke en passende oplossing te voorzien om alsnog je vakantie te boeken. Een vakantie die je opnieuw boekt, zonder (aan) te betalen. Zo blijft die zorgeloze vakantie echt in het vooruitzicht!

Nieuwe reis boeken?

1) Indien je nog geen nieuwe reis hebt geboekt; ga dan naar www.suntip.nl en zoek een nieuwe reis uit. Je kan uit iedere beschikbare reis kiezen. Boek ook alle extra’s (zoals autohuur, verzekering, parkeren) opnieuw.  Maak je geen zorgen, alle Thomas Cook reizen zijn reeds uit ons aanbod gehaald.

2) Boek je vakantie zoals je dat normaal ook zou doen.
Wij adviseren je vanwege de grote vraag naar vakanties om niet al te lang te wachten.

3) In boekstap 4 (Stap 4 – Overzicht en betalen) staat onder de samenvatting van de reis een invulveld. Door middel van jouw reserveringsnummer van Thomas Cook en de vertrekdatum van de originele reis, leg je de nieuwe reis eenvoudig vast. Een (aan)betaling is op dit moment niet benodigd. Mocht de reissom lager of hoger zijn dan jouw oude reis zal dit worden verrekend op de factuur.

Thomas_cook_boeken

Heb je een boeking gemaakt bij Neckermann en wil je deze graag omboeken? Wij helpen je graag! Klik hier voor de instructies

Wat als je geen nieuwe reis wenst te boeken?

Namens onze reizigers zullen wij het bedrag dat reeds door jou betaald is, claimen via SGR. Echter weten wij ook dat het maanden kan duren voordat dit teruggevorderd is. Je kan er voor kiezen om geen nieuwe reis te boeken. Restitutie van het door jou aan ons betaalde bedrag, zal plaatsvinden zodra wij het bedrag van SGR hebben ontvangen.

Bereikbaarheid SUNtip

Houd er rekening mee dat het, wegens het faillissement van Thomas Cook, momenteel erg druk bij ons is en vooral de wachttijd op e-mails langer zal duren dan je van ons gewend bent.

Geschreven door: Kevin
Contentspecialist
Meer van Kevin