1 minuut

SUNtip behoort tot beste online reisbureaus

Op 30 april 2019 is bekendgemaakt dat SUNtip behoort tot de finalisten van de Zoover Awards 2019. In de categorie OTA (Online Travel Agency) heeft SUNtip zich kunnen plaatsen in de top 3 beste organisaties.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche om de beste en populairste reisorganisaties van Nederland erkenning te geven. De consument stemt en bepaalt zo dus wie wint. Organisaties kunnen winnen met óf het hoogste rapportcijfers, óf de meeste stemmen. SUNtip heeft een plek weten te veroveren in de top 3 beste online reisorganisaties van Nederland door het halen van het hoogste rapportcijfer.

Dáárom boek je bij SUNtip

Hoe het kan dat SUNtip het zo ver heeft weten te schoppen? “Bij SUNtip boek je online, maar het voelt alsof we naast je zitten”, vertelt Lauran in ’t Veld – Manager van het Service Center. “Ruim 25 collega’s staan elke dag klaar om jouw perfecte vakantie tot in de puntjes te regelen. Een persoonlijke aanpak is daarbij onmisbaar. Ons team bestaat uit gevarieerde reisspecialisten; zij geven tips vanuit hun eigen ervaring. We zeggen niet voor niets ‘Ik zou ’t doen!’. We mikken op de perfecte mix van online boekgemak en één-op-één advies. SUNtip staat 7 dagen per week voor je klaar, voor tijdens én na je vakantie.”

Of SUNtip ook daadwerkelijk eindigt op de eerste plek, wordt onthuld op de feestelijke uitreiking tijdens het gala op 16 mei in Amsterdam.

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia