Sri Lanka naar de top

Reisgids Lonely Planet (je weet wel, die superleuke must-have boekjes over al je lievelingsbestemmingen) heeft de favoriete reisbestemmingen voor 2019 bekend gemaakt. In de categorie landen prijkt bovenaan: Sri Lanka!

Dáárom ga jij naar Sri Lanka

Wat Sri Lanka nou precies zo gewild maakt? Even diep ademhalen en kijk of je het in één zin kunt uitspreken. Eindeloze stranden, tijdloze ruïnes, een gastvrije bevolking, kuddes olifanten, surfdudes, lage prijzen, geweldige treinroutes, beroemde theesoorten en smakelijk eten. Tsja, we zeiden toch dat het land niets te wensen overlaat voor een adembenemende vakantie? Hier kun je weken rondreizen zonder je ook maar een moment te vervelen.

Olifanten in hun natuurlijke habitat… Zó gaaf!

Reizen vs. relaxen

Hoe veel energie je ook opdoet door het maken van een reis, het kan lichamelijk best wel uitputten. Daarom is het ook zeker aan te raden om een eventuele rondreis te eindigen in een paradijselijk resort. Zo hoef je even een week lang nergens aan te denken en kun je in alle rust bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan.

Onze SUNtip: Avani Kalutara Resort****

Met wie wil jij hier nog even een weekje vertoeven?

Ook leuk: de Malediven erachteraan

Tsja, als je dan tóch die droomvakantie maakt… Dan maar meteen beter goed, toch? Sri Lanka wordt vaak gecombineerd met een uitstapje naar de Malediven. Perfect voor een huwelijksreis, bijvoorbeeld. Eeuwige trouw en eeuwig herinneringen ophalen als je kiest voor zo’n onvergetelijke bestemming.

Onze SUNtip: Meeru Island Resort****

Een heel eiland als resort, kun jij het geloven?

Ga jij naar Sri Lanka?

Lang verhaal kort: wij kunnen ons best wel vinden in Sri Lanka als één van de topfavorieten voor wat betreft bestemmingen voor 2019.  Bekijk al onze vakanties naar Sri Lanka en vel straks zelf het eindoordeel!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia