2 minuten

Over SUNtip

Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. We zeggen niet voor niets: ik zou ’t doen! En wist je al dat wij bij de Zoover Awards zijn uitgeroepen tot beste online reisorganisatie van 2019?

  • 5 dagen per week bereikbaar
  • Géén boekingskosten
  • ANVR & SGR garantie

Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. Bovendien profiteer je altijd van de zekerheden van SUNtip.

Ons aanbod

Op de website van SUNtip kun je verschillende vliegvakanties boeken. De nadruk van het assortiment ligt op zonvakanties, maar ook vind je bij ons stedentrips en overige vakanties naar uiteenlopende bestemmingen onder de zon, zoals de Canarische Eilanden, Griekenland of Malta, bruisende stedentrips naar bijvoorbeeld Rome of Lissabon en verre reizen naar Bali, de Malediven of Kaapverdië. De website heeft met meer dan 6500 accommodaties voor ieder wat wils, voor de beste prijs.

Reisaanbieder én -organisator
Enerzijds fungeert SUNtip met de website als reisaanbieder. Dat betekent dat wij reizen aanbieden van verschillende reisorganisaties, zoals bijvoorbeeld Corendon, Alltours of TUI. Anderzijds biedt SUNtip ook eigen reizen aan met zusterbedrijf Pelikaan Travel GMBH. Hierdoor kunnen deze reizen tegen nóg scherpere tarieven worden aangeboden. Deze vakanties worden ook weer opgenomen in het assortiment van andere reisorganisaties! Door deze diversiteit vind je gegarandeerd altijd iets dat precies past bij jouw vakantiewensen. En om jou van de beste tips te kunnen voorzien, brengen onze reisspecialisten zelf regelmatig een bezoekje aan een van onze bruisende bestemmingen.

Klantbeoordeling
Zijn onze klanten blij? Dan zijn wij blij! Op basis van ruim 5500+ onafhankelijke beoordelingen scoort SUNtip maar liefst een 4,3 uit 5 gemiddeld. Iets om trots op te zijn!

Boek jij jouw vakantie ook op SUNtip.nl? Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia