5 minuten

8x de leukste hotels op Mallorca met glijbanen

Roetsjen van de leukste glijbanen, dat wil toch iedereen? Of je nu jong of volwassen bent, het maakt niets uit! Een waterglijbaan haalt het kind in je weer even naar boven. Op Mallorca heb je veel accommodaties met superleuke aquaparken en glijbanen. Het is tijd om te genieten met het hele gezin, want dit zijn de leukste hotels met glijbanen op Mallorca.

1) Sol Katmandu Park, Magaluf

Het Sol Katmandu Park is nog veel meer dan een tof hotel met glijbanen. Het is namelijk een themapark en hotel in één. Met je hotelbandje mag je je dan ook vrij bewegen door het themapark en heb je toegang tot het gigantische indoor speelparadijs, het splash park voor de ultieme waterpret en magische “het huis van verbeelding”. Ook het hotel zelf heeft veel faciliteiten. Van het grote zwembad tot de zeer uitgebreide animatie; iedere seconde geniet je met volle teugen. De hotelkamers zijn ook allemaal gebaseerd op het themapark. Hoe leuk is dat?!

  • Beoordeeld met een 7.9
  • Inclusief toegang tot het themapark
  • O.b.v. Logies & ontbijt – ook All inclusive behoort tot de mogelijkheden

Bekijk Sol Katmandu Park

2) Zafiro Mallorca, Can Picafort

Genieten met het hele gezin op Mallorca? Dat gaat hier zeker lukken! Je kunt hier zoveel doen, dat elke dag op Zafira Mallorca een feestje is. De waterglijbanen en zwembaden zorgen voor heerlijke spetterpret maar ook voor een wellness behandeling of sportieve activiteiten zoals mountainbiken of tennis ben je hier aan het juiste adres. En de ligging is meer dan fijn! Het strand ligt op 450 meter en het centrum is slechts enkele minuten lopen.

  • Beoordeeld met een 8.6
  • Jong en oud genieten van de uitgebreide faciliteiten
  • O.b.v. Logies & ontbijt – ook All inclusive behoort tot de mogelijkheden

Bekijk Zafiro Mallorca

Zafiro Mallorca - Glijbanen

3) Viva Sunrise, Alcudia

Trossen los en glijden maar! Bij Viva Sunrise glij je zo vanaf het speelschip het water in. En dat is nog niet alles, want ook buiten het water is er een speeltoestel met glijbanen. Viva Sunrise heeft twee zwembaden waaronder een kinderbad om even lekker af te koelen. En wil je even iets anders doen? Dan zijn er mogelijkheden in overvloed. Ga bijvoorbeeld tennissen, boogschieten, aerobics beoefenen of voorkom vakantiekilo’s in de fitnessruimte. Tijdens jouw verblijf kun je kiezen uit 2-, 3- of 4-kamer appartementen. Zo heeft iedereen zijn eigen slaapkamer en beleef je een heerlijke nachtrust.

  • Beoordeeld met een 8.2
  • Vlakbij het strand
  • O.b.v. Logies– maar ook All inclusive behoort tot de mogelijkheden

Bekijk Viva Sunrise

Viva Sunrise - Hotels met glijbaan Mallorca

4) Iberostar Alcudia Park, Playa de Muro

“Nooit meer naar huis”. Grote kans dat jullie kinderen dit zullen zingen, want verblijven jullie in Iberostar Alcudia Park, dan gaan jullie een toptijd tegemoet. Een echte blikvanger van Iberostar Alcudia Park is de vrolijke kids playground met waterglijbanen! Extra fijn is dat deze kids playground naast het grote zwembad is, dus jullie kunnen de kinderen goed in de gaten houden. En willen jullie liever even wat rust als de kinderen zich vermaken bij de miniclub? Dan kun je op het dak van het complex ontspannen van de jacuzzi en heerlijke ligstoelen. Het appartementencomplex ligt pal naast het fijne zandstrand van Playa Alcudio, dus afkoelmogelijkheden zijn er genoeg!

  • Beoordeeld met een 9.3
  • Sfeervol aangeklede (familie)kamers
  • O.b.v. Logies & ontbijt – ook halfpension behoort tot de mogelijkheden

Bekijk Iberostar Alcudia Park

Hotels Mallorca met glijbaan - Alcudia Park

5) Fergus Club Europa, Paguera

Fergus Club Europa heeft maar liefst drie zwembaden en een kinderbadje. Eén van die zwembaden beschikt over vier glijbanen, dus jullie kunnen je hier naar hartenlust uitleven. En neem je liever even rust, dan ga je gewoon aan het andere en rustigere zwembad liggen. Boekje en bakje koffie erbij en ultiem genieten maar. En wil je zelf ook een beetje bewegen, dan kun je terecht in de gym of sla je gemakkelijk een balletje op de tennisbaan. Uiteraard is een vakantie niet compleet zonder smakelijke gerechten. Als mensen ergens tevreden over zijn bij Fergus Club Hotel, dan is het wel de uitgebreide keuze aan heerlijk eten. Smakelijk!

  • Beoordeeld met een 7.6
  • Fantastische speelruimtes binnen voor de kinderen
  • O.b.v. halfpension of all-inclusive

Bekijk Fergus Club Europa

Hotels met glijbaan Mallorca - Fergus Club Europa

6) Globales Bouganvilla, Sa Coma

Nog een keer, papa! Het zal ons niet verbazen wanneer je deze zin het vaakst hoort tijdens jouw vakantie bij Globales Bouganvilla. Hier raak je niet uitgegleden. Wat is dit leuk zeg! Naast het aquapark heeft Globales Bouganvilla ook nog een prachtig, ruim zwembad met comfortabele ligstoelen. Na al het glijplezier kun je dus even lekker uitrusten. Wil je iets actiefs doen op het resort? Dan kan je onder andere (beach)volleyballen of golfen. Ook in de avond genieten de kinderen van eindeloos speelplezier op de springkussens en de trampoline of tijdens één van de animatie activiteiten. Dit wordt een topvakantie voor het hele gezin!

  • Beoordeeld met een 8.0
  • Onze SUNtip: De Safari Zoo ligt naast Globales Bouganvilla en is zeker een bezoekje waard
  • O.b.v. all-inclusive

Bekijk Globales Bouganvilla

Hotels met glijbaan Mallorca - Globales Bouganvilla

7) Hyb Eurocalas, Calas de Mallorca

Nog zo’n fijn hotel met glijbanen voor de kinderen op Mallorca. Ook Hyb Eurocalas heeft alles om een heerlijke vakantie te beleven. In het junglespeelpark genieten de kinderen van waterpret en ’s avonds doen jullie gezellig mee aan het animatieprogramma. Ook aan sportieve activiteiten is door Hyb Eurocalas gedacht, want je kunt je uitleven op de mountainbike, tijdens een potje volleybal of basketbal of daag elkaar uit tijdens een wedstrijdje tafeltennis of biljart. En in de ruime kamers met gescheiden slaapkamer zullen jullie heerlijk slapen.

  • Beoordeeld met een 9.1
  • Alles binnen handbereik om een fijne tijd te beleven
  • O.b.v. halfpension of all-inclusive

Bekijk Hyb Eurocalas

Hotels Mallorca met Glijbaan - Hyb Eurocalas

8) Iberostar Pinos Park, Font De Sa Cala

Mallorca staat onder andere bekend om haar prachtige baaien. Wil jij een hotel waarbij je elke dag wakker wordt met uitzicht over de prachtige baai? Dan is Iberostar Pinos Park een fantastische plek voor jouw vakantie. De baai “La font de la Cala” ligt namelijk naast het hotel. Ook Iberostar Pinos Park zelf is een plaatje. De prachtige tuin, het mooie zwembad en het vrolijke kinderbad (met glijbanen) zorgen voor een gezellige sfeer. De kinderen gaan zich ook uitstekend vermaken in de miniclub, babyclub of de speeltuin. Geniet van jullie tijd samen!

  • Beoordeeld met een 9.5
  • Een knus vakantiepark met veel vermaak
  • O.b.v. Logies en ontbijt, halfpension of all-inclusive

Bekijk Iberostar Pinos Park

Hotels met glijbaan Mallorca - Pinos Park

Hotels met glijbanen op Mallorca? Ik zou ’t doen!

Gaan jullie samen met het hele gezin een fijne tijd beleven op Mallorca? In deze hotels met glijbanen op Mallorca kunnen de waterratten hun geluk niet op. Het leuke van deze accommodaties is dat er ook ongelooflijk veel te doen is voor jong en oud. Hierdoor is elke dag een feestje. Welk hotel gaan jullie samen met de kinderen kiezen? Of droom je liever weg bij nog meer kindvriendelijke accommodaties? Bekijk dan ons aanbod kindvriendelijke accommodaties op Mallorca.

Geschreven door: Niels van Rijsbergen
Contentspecialist
Meer van Niels van Rijsbergen