5 minuten

De leukste bungalowparken van Gran Canaria

Verblijven in een bungalow, dat is eens iets anders dan verblijven in een hotel. Een privé terrasje, eigen woonkamer, een keukentje… Een bungalow geeft écht het idee een eigen plekje te hebben en dat is een erg fijne manier van vakantie vieren. Wil jij ook graag je eigen plekje tijdens de vakantie? Dan vind je hier een overzicht met de leukste bungalowparken van Gran Canaria!

De leukste bungalows van Playa del Inglés

Wanneer je zinnen zijn gezet op een verblijf in een bungalow op Gran Canaria, dan zijn er twee badplaatsen bij uitstek die de meeste bungalows aanbieden: Maspalomas en Playa del Inglés. Laten dat nou ook eens twee van de fijnste badplaatsen zijn op het eiland. Zo vind je in Playa del Inglés een aantal bungalowparken die al jaar en dag geliefd zijn onder de vakantiegangers.

Mur Parque Romantico**

De bungalows van Mur Parque Romantico zijn een lust voor het oog dankzij de typische bouwstijl. Het bungalowpark voelt op die manier aan als een van de typische witte dorpjes van Gran Canaria. Het ligt ook in een eveneens prachtige omgeving, te danken aan de prachtige tuin van het park met speeltuin én twee grote zwembaden. De faciliteiten van het bungalowpark omvatten vele sportmogelijkheden, zoals tennissen op één van de twee banen, enkele golfbanen in de omgeving en tafelvoetbal. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon te relaxen aan de poolbar of op een zonnebedje. Ook is er een uitstekend restaurant, waar overheerlijke mediterrane gerechten geserveerd worden. Er zijn verschillende bungalows, geschikt voor stellen en complete gezinnen. In deze prachtige bungalows beschik je over een eigen woonkamer, badkamer, slaapkamer(s), keuken en eigen terras. Echt je eigen plekje dus.

  • Prachtige bungalows in typische bouwstijl
  • Uitgebreide sportmogelijkheden
  • Uitstekend restaurant op terrein
  • Beoordeeld met een 8,0 uit meer dan 500 beoordelingen!

leukste bungalows gran canaria mur parque romantico

HL Miraflor Suites ****

HL Miraflor Suites is een zeer betaalbaar bungalowpark. In de tropische tuin, met uiteraard hoge palmbomen, staat jouw bungalow op je te wachten. Hier kun je ervoor kiezen om te koken in de eigen kitchenette. En ga je lang op vakantie? Dan biedt de wasmachine in de bungalow de perfecte oplossing! Verder kun je hier luieren in je kingsize bed of in het bad in de badkamer met alle gemakken. En elke bungalow heeft een heerlijk zonneterras. Tot slot duik je hier in tropische sferen het zwembad in, voor een verfrissende duik!

  • Charmante, zeer betaalbare bungalows
  • Tropische tuin met zwembad en ligbedjes
  • Diverse sportmogelijkheden, ook watersport
  • Beoordeeld met een 8,0 uit 155 beoordelingen

Relaxia Los Girasoles**

De gezellige bungalows van Relaxia Los Girasoles liggen in een rustig bungalowpark, maar toch ben je niet ver van het centrum verwijderd. Hier vind je bars, winkels en discotheken. Naast een heerlijk zwembad met bubbelbad gedeelte, geniet je hier ook van spa mogelijkheden en een potje golf. Zoals de naam al doet vermoeden, kom je hier vooral om te relaxen. Kom je met de kids? Dan is er ook een leuke speeltuin aanwezig. In de bungalow zelf geniet je van alle gemakken en vind je er naast slaapkamers ook een heerlijke badkamer, woonkamer en kitchenette.

  • Gezellige bungalows
  • Spa mogelijkheden
  • Rustig gelegen, toch dichtbij centrum
  • Beoordeeld met een 8,5

Relaxia Los Girasoles

Nog meer leuke bungalows in Playa del Inglés

Deze selectie van bungalows is favoriet bij de klanten van SUNtip. Dat wil niet zeggen dat deze 3 de enige zijn. Er zijn nog veel meer fijne bungalowparken te vinden, die je zullen verbazen. Check ze maar eens!

De leukste bungalows van Maspalomas

De andere badplaats waar je een groot aanbod aan leuke bungalows vindt, is badplaats Maspalomas. Een fijne badplaats die bekend staat om zijn gigantische zandduinen die haast doen vermoeden dat je in een woestijn bent, wanneer je daar doorheen wandelt.

Parque Bali**

In Parque Bali staan tussen de palmbomen nette bungalows. Wat deze uniek maken, is dat ze beschikken over een eigen dakterras! Verder beschikken de mooie bungalows over een complete keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Het is echter de fijne setting van het park die de vakantie compleet maakt. Zeker voor gezinnen, want met de waterspeeltoestellen en glijbaan midden in het kinderbad, vermaken ze zich uren. Evenals met de leuke speeltuin. Verder is er een fitnessruimte aanwezig, zijn er wellness faciliteiten en wordt er in de avond voor entertainment gezorgd. Geen wonder dat veel SUNtip klanten kiezen voor Parque Bali.

  • Fijne bungalows met eigen dakterras
  • Veel speelmogelijkheden voor de kinderen
  • Avond entertainment aanwezig
  • Beoordeeld met een 7,2 uit meer dan 300 beoordelingen

leukste bungalows gran canaria parque bali

Canary Garden Club***

De bungalows van Canary Garden Club hebben een erg goede ligging op slechts kleine afstand van het centrum en de duinen. Ook hier zijn de bungalows zeer compleet, met een woonkamer, kitchenette, badkamer en slaapkamer(s). Op je eigen terras kun je volop genieten van de zonnestralen. Wat dit bungalowpark zo uniek maakt, is dat je ook kunt kiezen voor een All Inclusive arrangement. Dat betekent even niet hoeven koken! Daarnaast zijn er allerlei fijne faciliteiten, zoals een zwembad, kinderbad, volleybal, tennisbaan, fitnessruimte en: live cooking. Een zeer complete vakantie dus!

  • Zorgeloos genieten met All Inclusive arrangementen
  • Uitgebreide sportmogelijkheden
  • Bijzondere live cooking attractie
  • Beoordeeld met een 8,5 uit meer dan 140 beoordelingen!

Canary Garden Club Rio Maspalomas Ii

Maspalomas Resort by Dunas****

Het prachtige Maspalomas Resort By Dunas is een van de weinige bungalowparken met 4-sterren in Maspalomas. Natuurlijk geniet je hier van uitstekende bungalows voorzien van alle gemakken, zwembaden en sportmogelijkheden. Waar de 4-sterren hem echter inzitten, is de extra services die dit resort biedt. Denk eens aan een oppasservice, een kinderopvang, een medische dienst, roomservice en een was service. Daarnaast wordt er ook een pendeldienst aangeboden richting het strand. Ten slotte zijn er ook watersportmogelijkheden, zoals jetskiën en aquafitness. En met die services biedt het Maspalomas Dunas Resort net een beetje extra. Ik zou ’t doen!

  • Allerlei extra services
  • Een prachtig complex met een uitstekende ligging
  • Een groot scala aan (water)sportmogelijkheden
  • Beoordeeld met een 8,5 uit 40 beoordelingen

leukste bungalows gran canaria maspalomas dunas resort

Nog meer leuke bungalows in Maspalomas

Ook voor Maspalomas geldt dat dit een kleine selectie was van de bungalowparken die in deze badplaats te vinden zijn. Nieuwsgierig naar alle bungalows? Kijk dan eens tussen ons aanbod.

Ga jij ook voor een bungalow op Gran Canaria?

Eigen woonkamer, badkamer keukentje en terras in een fijne omgeving: een bungalow geeft het idee dat je echt een eigen plekje hebt op het mooie Gran Canaria. Overdag op pad en leuke dingen doen, ’s avonds het gemak van je eigen “huisje”. Kies jij ook voor een bungalowvakantie op dit fantastische eiland? Kijk dan eens naar al onze bungalow vakanties op Gran Canaria. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Emiel Priem
Contentspecialist
Meer van Emiel Priem