5 min

De beste bestemmingen voor een last minute in juli

De maand juli duidt het begin van het hoogseizoen aan. Veel bestemmingen zijn dan qua weer op hun best, maar ook op hun drukst. Met zowel de bouwvakvakantie als de schoolvakanties, die beginnen in de maand juli, geldt ook voor de meeste Nederlanders dat het vakantieseizoen begint.

Juli is dé perfecte maand om je slag te slaan voor een last minute vakantie. Als er nog kamers leeg staan in een hotel of appartement, willen de eigenaars die natuurlijk koste wat kost gevuld hebben. En het liefst zo snel mogelijk. Dat resulteert in fijne prijzen waar jij van kunt profiteren! Heb je nog geen zomervakantie gepland, dan is dit hét moment om je te laten inspireren door deze top last minute bestemmingen. Wie weet scoor jij vandaag nog een topdeal voor een vakantie in juli!

Last minute Spanje

Een vakantiebestemming die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Het is Spanje: de nummer 1 bestemming onder de Nederlanders en dat is helemaal niet gek. De zon, de zee, het strand, de bruisende steden, de fijne gastvrijheid en de sfeervolle cultuur (en ga zo nog maar even door). Spanje verwelkomt al jaren miljoenen toeristen die stuk voor stuk een geslaagde vakantie willen beleven. Zeker in juli, want dan is het weer op zijn best met de hoogste temperaturen en de meeste zonuren!
En met meer dan 1.000 verschillende last minute vakanties naar Spanje, ga jij er gegarandeerd één vinden die aan je wensen voldoet.

last minute juli spanje

Calella de Palafrugell

Bekijk alle last minutes naar Spanje en scoor jouw last minute deal

In juli naar de Canarische Eilanden

Oké: de Canarische Eilanden mogen dan wel bij Spanje horen, maar ze zijn toch net een beetje anders. Ze liggen erg dicht bij Afrika en dat betekent dat het er bijna altijd goed weer is. Winters weer bestaat eigenlijk helemaal niet, maar wil je genieten van de meeste zonuren, temperaturen van 25+ graden en bovenal zeewater dat warm genoeg is om lekker in te zwemmen? Dan is juli een uitstekende maand om zoveel mogelijk uit je zomervakantie te halen. De vele stranden, unieke landschappen, leuke attracties en authentieke dorpen op de eilanden zullen elke vakantieganger goed kunnen bekoren. Zeker in juli!

last minute juli canarische eilanden

Bekijk alle last minutes naar de Canarische Eilanden en scoor jouw last minute deal

Griekenland: een uitstekende bestemming in juli

Het echte vakantieseizoen begint in Griekenland ongeveer eind april/begin mei en bereikt een hoogtepunt in juli, wanneer de temperatuur hoog is en je geniet van de meeste zonuren. Een perfect moment dus voor een heerlijke strandvakantie, en stranden hebben ze maar genoeg in Griekenland! Dan heb je natuurlijk ook nog een rijke cultuur en prachtige bezienswaardigheden om van te genieten. Met één van onze meer dan duizend (!) last minutes gaat dat zeker lukken.

Last minute juli Griekenland Mykonos

Het Griekse eiland Mykonos

Bekijk alle last minutes naar Griekenland en scoor jouw last minute deal

Juli: een relaxte maand in Turkije

Turkije is samen met Spanje en Griekenland een populaire zonvakantiebestemming. Turkije staat bekend om de resorts, waar je tegen een zeer betaalbare prijs kunt genieten van enorme luxe. Wellness arrangementen, heerlijke ligbedden onder de zon, uitgebreide buffetten om van te smullen en zwembaden met grote waterparken die voor een heleboel verkoelende waterpret zorgen: dát is een vakantie naar Turkije. In de maand juli komt de temperatuur zelden onder de 30 graden. Het is een erg warme maand, met tevens heel veel zon die een geoefende zonaanbidder zeker zal bekoren.

last minute juli turkije kaleici

Het dorp Kaleici

Bekijk alle last minutes naar Turkije en scoor jouw last minute deal

Al aan Kroatië gedacht?

Kroatië is een vakantiebestemming met een lange kustlijn vol oogstrelende stranden, bewonderenswaardige natuurparken en beeldschone historische steden. Toch is het nog niet door grote massa’s ontdekt, hoewel het toerisme er wel toeneemt. Wil je weten wat er allemaal te zien en doen is in Kroatië? Lees dan ook dit artikel. Hoewel het er in de zomer niet zo warm wordt als in Griekenland of Turkije, geniet je in Kroatië wel van heerlijke, zomerse temperaturen én veel zon. In de maand juli liggen de temperaturen tussen de 25 en 30 graden. Helemaal goed dus!

last minute juli kroatie

Krka national park

Niet te vergeten: Egypte

Het land van farao’s, piramides, snorkeltochten in de Rode Zee en… luxe resorts. In Egypte beleef je een diverse vakantie. Of je je nu laat verwennen in een resort, het rijke onderwaterleven verkent, een spannende tocht door de woestijn maakt of alles ontdekt over de oude Egyptenaren: het is een diverse vakantiebestemming. Eén met altijd warm weer, want in juli komt het kwik bijna dagelijks boven de 30 graden en dat betekent dat je het beste kunt kiezen voor een vakantie aan de Rode Zee. Laten daar nou eens de mooiste badplaatsen met de beste hotels en resorts te vinden zijn! Juli is daarom perfect voor een vakantie naar Egypte.

Last minute juli Egypte Rode Zee

In de Rode Zee kun je goed duiken.

Bekijk alle last minutes naar Egypte en scoor jouw last minute deal

Nog meer heerlijke bestemmingen voor in juli

Voor veel vakantiebestemmingen geldt dat juli een topmaand is. Met deze selectie bestemmingen zit je in juli in ieder geval helemaal goed:

Welke last minute bestemming spreekt jou aan?

Ga je in juli op vakantie? Dan zijn er meer dan genoeg vakantiebestemmingen om uit te kiezen. Zit er een bestemming voor jou bij of ben je nieuwsgierig welke bestemmingen er nog meer zijn? Neem dan eens een kijkje tussen onze last minutes.

Geschreven door: Kevin
Contentspecialist
Meer van Kevin