4 minuten

Vakantiegeld! Aan deze droombestemmingen wil jij het maar al te graag uitgeven

Wie wordt er niet blij van de maand mei? Het weer wordt beter, de zomer staat voor de deur én je vakantiegeld wordt uitgekeerd! Zo’n extraatje is altijd fijn en bij ons beginnen de vakantiekriebels meteen te komen. Deze kriebels heb jij vast ook en om die te versterken hebben we 3 bestemmingen op een rijtje gezet, waar jij maar al te graag je vakantiegeld aan zou willen uitgeven. Wegdromen (en boeken) maar!

Mauritius

Mauritius is een tropische bestemming in de Indische Oceaan, net iets groter dan de provincie Utrecht en boordevol schitterende natuur. Het binnenland bestaat uit heldergroen begroeide bergen, exotische dieren en bijzondere watervallen. Het eiland is daarbij ook nog eens omringd door een indrukwekkende kuststrook met parelwitte stranden en azuurblauwe zee.

Hoewel de resorts in Mauritius prachtig zijn, zou het zonde zijn om niet meer van het eiland te gaan ontdekken. Deze dingen kun je gaan doen wanneer je in Mauritius op vakantie bent:

  • Snorkelen en duiken: van december tot april is de onderwaterwereld hier op zijn mooist!
  • Ga op zoek naar indrukwekkende watervallen: bijvoorbeeld de Chamarel Waterval of de Rochester Falls
  • Bezoek een theeplantage: Bois Chérie is een van de oudste theeplantages in de wereld
  • Sla Black River Gorges National Park niet over: naast de Chamarel Waterval vind je hier ook de zevenkleurige heuvels!

Is Mauritius voor jou wel een bestemming waaraan jij je vakantiegeld wilt uitgeven? Hier lees je wat nou de beste reistijd is voor dit eiland. Een klein tipje van de sluier: als je hier in de weken na het ontvangen van het vakantiegeld naartoe gaat, zit je goed 😉.

Vakantiegeld

Malediven

De ultieme droombestemming, als je het mij vraagt! Huisjes op hoge palen in het kraakheldere water, strakblauwe luchten, wuivende palmen… Helaas liggen deze paradijselijke eilanden niet om de hoek en zul je voor een vakantie naar de Malediven waarschijnlijk even moeten sparen. Zo’n extraatje als vakantiegeld komt dan goed van pas!

Perfect voor stelletjes

Er is al eerder geschreven over de meest romantische vakantiebestemmingen, en daar was de Malediven er een van! Je kunt hier samen genieten van ongekende luxe. De kersperiode is een uitzondering, maar de rest van het jaar is het op de eilanden heerlijk rustig. Zo lijkt het vaak net of je het eiland voor jezelf hebt. Hoe fijn is dat!

Even opladen!

Ga je naar de Malediven op vakantie, dan kan je je voorbereiden op een aantal dagen relaxen. Ga met je snorkel opzoek naar de mooiste vissen, geniet van een ontspannende massage of doe helemaal niks, behalve genieten van de schitterende omgeving.

Vakantiegeld uitgeven aan een reis naar de Malediven? Ik zou ’t doen!

Vakantiegeld

Jamaica

Als ik Jamaica zeg, dan zeg jij? Bob Marley! Ondanks dat deze artiest een belangrijk icoon is op het eiland, zijn er meer dingen die Jamaica bijzonder maken. Zo is Jamaica bijvoorbeeld het groenste Caribische Eiland en heeft dus naast de schitterende stranden ook prachtig groene oases. Tel daar de super relaxte sfeer bij op en dan weet jij waarom mensen opslag verliefd worden op dit eiland.

Don’t worry, be happy

Iets wat je zeker niet mag overslaan wanneer je op Jamaica bent, is een praatje maken met de lokale bevolking. Zij zijn super vriendelijk en zeer geïnteresseerd in toeristen die hun fijne eiland komen bezoeken. Don’t worry, be happy is echt de instelling van de bewoners!

Hotels op Jamaica

SUNtip biedt een aantal super hotels aan op dit mooie eiland, die vaak ook nog scherp geprijsd zijn als je bijvoorbeeld opzoek gaat naar een last minute vakantie. Zo kun jij het meeste uit je vakantiegeld halen!

  1. Country Country Beach Cottages

Proef de echte sfeer van Jamaica. In deze cottages vind je de stijl en charme van het oorspronkelijke Jamaica, gecombineerd met alle moderne benodigdheden zoals een airco en wifi in de gezamenlijke ruimtes. Je bevindt je hier direct aan het strand van Negril, dat een van de mooiste plekken op het eiland is.

  1. Riu Ocho Rios

Op zoek naar een hotel waar alles tot in de puntjes geregeld is? Riu Ocho Rios is wat je wilt! Direct aan het strand, een ruim aanbod aan leuke excursies en we kunnen het niet vaak genoeg noemen: vriendelijke mensen! Ga je met kinderen op pad, dan zullen zij zich uren vermaken bij de Kinderclub.

  1. Samsara Cliff Resort

Het uitzicht dat je in dit resort hebt, zul je niet snel ergens anders vinden. De verschillende soorten huisjes bevinden zich in de groene natuur of aan de klif, waardoor je altijd kunt genieten van de prachtige omgeving.

Ben je nou benieuwd naar welke accommodaties SUNtip nog meer op Jamaica aanbiedt? Bekijk hier alle vakanties naar Jamaica!

Vakantiegeld

Vakantiegeld ontvangen? Boeken maar!

En, sta jij al op het punt te boeken naar een van deze bestemmingen of blijft het nog even bij dromen? In het laatste geval kun je eens een kijkje nemen bij de 10 best geboekte hotels van dit jaar. Net iets dichter bij huis, populair bij andere vakantiegangers en ook nog eens goed beoordeeld! Hier bekijk je het gehele aanbod van goed beoordeelde accommodaties. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Nadine
Contentspecialist
Meer van Nadine