30 min

De leukste pretparkvideo’s van de populairste vakantiebestemmingen

Wat is er nou leuker dan een pretpark bezoeken? Zelfs op vakantie is een pretpark bezoeken één van de hoogtepunten van de vakantie. De geweldige thema’s en de spannende attracties, je kunt er geen genoeg van krijgen. Om het pretparkgevoel toch een beetje thuis te kunnen ervaren, hebben we zeven pretparkvideo’s verzameld van de leukste pretparken op de populairste vakantiebestemmingen. Kijk en geniet!

Port Aventura Salou

Port Aventura is een waanzinnig pretpark met maar liefst zes thema’s in één! Waan je een cowboy in het wildwestenpark, bezoek een tropisch paradijs in Polynesië, laat je overweldigen door de bloedstollende achtbanen in China en geniet van Mexicaanse snacks in Mexico. Oh, er is ook nog een sesamstraat park. Laat je rondleiden met deze video:

 

Holiday World Maspalomas

Holiday World Maspalomas kan eigenlijk omschreven worden als een reusachtige kermis, compleet met reuzenrad, achtbanen en ja, zelfs eendjes vangen voor een leuke prijs. In deze vlog word je meegenomen door het park.

 

Sioux City Gran Canaria

Zet de cowboyhoed maar op en hang het speelgoedpistool aan de riem, want met dit themapark waan je je volledig in het wilden westen. Dagelijks houden ze er spectaculaire shows met pistoolduels en indrukwekkende stunts. Na het zien van deze video krijg je spontaan zin om cowboy of cowgirl te spelen!

 

Terra Mítica Benidorm

Beeld je in dat je in het tijdperk van oude beschavingen, zoals Griekenland, Rome en Egypte bent beland bij Terra Mítica in Benidorm. Het is een prachtig themapark met piramides, tempels en natuurlijk spannende attracties geheel in themasfeer.

 

Zoomarine Algarve

Bij Zoomarine Algarve heb je eigenlijk een beetje van alles. Zo kun je een prachtig aquarium bezoeken, genieten van dolfijnen- en vogelshows, een ritje maken met een van de leuke attracties of even afkoelen in het waterpark. Kortom, er is héél véél te doen! Kijk zelf maar.

 

Parque Aventura Albufeira

Lekker klimmen en klauteren in een klimbos. Parque Aventura biedt enkele geweldige klimroutes voor kinderen vanaf 4 jaar. Ziplijn tussen de bomen en klim in een touwladder. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, maar erg leuk is het zeker!

 

Magic Park Thessaloniki

Op Thessaloniki vind je een geweldig attractiepark met een snufje magie. Er is echt zovéél te doen! Zo heeft het park een wildwaterbaan, achtbanen, botsauto’s, zweefmolens, een safaritrein, draaimolen, een reuzenrad en eigenlijk te veel om op te noemen. Je kunt het beste zelf een kijkje nemen.

Welk pretpark vind jij het leukst?

Zoals je ziet hebben onze favoriete vakantiebestemmingen geweldige pretparken. Zit er een tussen die je weleens in het echt zou willen bezoeken?

Geschreven door: Kevin
Contentspecialist
Meer van Kevin