2 minuten

De 5 leukste boekverzoekjes van onze klanten

Er zijn weer een hoop vakanties geboekt voor dit jaar! En daarbij horen natuurlijk een aantal leuke, grappig een soms merkwaardige boekverzoekjes. SUNtip presenteert: de top 5 van dit seizoen.

1.      Help, mijn schoonmoeder gaat mee!

Of we de vakantie voor schoonmoeders misschien onopvallend konden annuleren. Zonder dat zij het door zou hebben, en de rest wel kon gaan. Zoiets zouden we natuurlijk nooit doen! Ze zijn toch met z’n allen vertrokken… Of het uiteindelijk leuk was, weten we niet.

2.      Moet ik écht betalen?

“Jullie hebben zulke fijne zonvakanties op jullie website staan! Er is alleen 1 maar: moet ik écht betalen op het eind?” Tsja, hoe graag we ook gratis vakanties weg zouden geven – betalen zal toch echt moeten!

3.      Vroegboekkorting 2.0

Vroeg je vakantie boeken kan je ontzettend veel geld besparen, maar een vakantie in 2031 voor een vriendenjubileum? Nee, zelfs wij kunnen die niet nu al regelen. We hebben geen glazen bol! Maar in 2029 komen we er graag bij je op terug (of kijk alvast op onze groepsaanvragen pagina voor een decennium eerder).

4.      Weergarantie

“Als de zon niet schijnt, krijgen we dan ons geld terug?” Helaas, we kunnen een hoop zonnige bestemmingen voor je op een rijtje zetten, zoals Curaçao en Madeira, maar garantie is er nooit!

5.      Eigen glijbaan

Er was eens een gezin, en die wilde dolgraag hun eigen glijbaan meenemen voor de kids. Na dit gecheckt te hebben bij de airline, hebben we toch een hotel met glijbanen aangeraden. Scheelt weer sjouwen. En wát hebben ze genoten!

Nog meer vakantie graag!

Het waren me de maanden wel! Ons Service Center heeft alle verzoeken om proberen te toveren in een vakantie uit duizenden. Heb jij nog iets waarbij we je kunnen helpen voor jouw volgende vakantie? Dan horen we het natuurlijk graag. Via deze pagina neem je gemakkelijk contact met ons op, op de manier die jou het best uitkomt. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia