2 minuten

De 10 beste reisvoornemens om waar te maken

Er staat weer een nieuw jaar vol avontuur voor de deur. Heb jij je reisvoornemens al gemaakt? Wij weten er wel raad mee! Dit zijn de 10 beste voornemens voor een reislustig jaar.

1. Reis vaker

Inkoppertje. Op nummer 1 staat natuurlijk: meer reizen! Dat zouden we allemaal wel willen, toch?

2. Ga korter

Door korter op reis te gaan (lees hier waarom dat gelukkiger maakt), kun je vaker gaan! En dan hebben we nóg een tip, namelijk:

3. Wees creatief met dagen

Wees creatief met je dagen, en nummer 1 + 2 gaan je ineens veel makkelijker af!

4. Boek vroeg

Omdat alle vakantieplekken op het begin van het jaar nog gevuld moeten worden, stunten aanbieders met prijzen. Vroeg in het jaar boeken verzekert niet alleen lange voorpret, het is dus ook fijn voor de portemonnee!

5. Maak een fly drive

Een echte must do! Door een auto op bestemming te huren, zie jij plekken waar je normaal gesproken niet snel zou komen. Gas erop! Hier nóg meer redenen om een auto te huren op vakantie.

6. Ga alleen

Oh-zo-leuk! Trek de stoute schoenen aan en ga eens alleen op vakantie. Spannend? Ga dan bijvoorbeeld eerst voor een stedentrip; hier is het (bijna) nooit saai.

7. Streep je bucketlist af

Staat Bali al lang op je wishlist? Paradijselijk Mauritius, Jamaica, Seychellen of de Malediven? Een stedentrip naar New York? Dan is het nieuwe jaar de tijd bij uitstek om deze bucketlistbestemming af te strepen. Niet wachten, gewoon doen!

8. Kies eens ander land

Al zijn we enorm fan van de Spaanse Costa’s en de goudgele Algarve, het is superleuk om eens een minder voor de hand liggende bestemming te kiezen. Wat dacht je van Noord-Macedonië, Cyprus of Malta?

9. Bewaar herinneringen

We maken allemaal foto’s op vakantie. Zorg dat je ze zo snel mogelijk ordent en er een album van maakt. Nog leuker: af laten drukken of een aftermovie maken van alle filmpjes die je hebt gemaakt!

10. Doe meer

Zoals een taal leren, een actieve excursie of een plek bezoeken die buiten de gebaande paden ligt. Lui op het strand liggen kan daarna ook nog 😉

Dit waren ze, 10 voornemens voor een geslaagd vakantiejaar! Welke ga jij als eerste waarmaken? Je begint er natuurlijk mee op SUNtip.nl!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia