3 minuten

Bestemmingen vanaf Rotterdam Airport

Vanaf Rotterdam Airport wordt naar 50 Europese bestemmingen gevlogen. Het vliegen vanaf een regionale airport heeft zo zijn voordelen. Allereerst parkeer je je auto op loopafstand van de terminal. Ten tweede check je kort voor vertrek in en zijn de wachtrijen een stuk minder lang dan bij bijvoorbeeld Schiphol en tot slot ben je snel bij de gate. De topbestemmingen hebben wij er voor je uitgehaald.

1. Barcelona

Dit is de perfecte bestemming voor een vakantie of stedentrip. Je vindt er natuurlijk de Sagrada Família, Parc Guell, La Rambla en het strand Platja de la Barceloneta. Foodlovers zijn hier aan het juiste adres, want er zijn zoveel leuke barretjes met overheerlijke tapas en sangria. Voetbalfanaten kijken hun ogen uit in grootste stadion van Europa waar FC Barcelona tijdens veel thuiswedstrijden schittert. Barcelona is een stad om verliefd op te worden.

Rotterdam Airport Bestemmingen Barcelona

Park Güell in Barcelona

2. Ibiza

Nóg zo’n heerlijke Spaanse bestemming! De vrolijke hippiemarkten, de adembenemende zonsondergangen en idyllische baaitjes: Ibiza is een feestje. Lekker toeren over het eiland? Ik zou ’t doen! Als je langs de zoutenvlakten van Las Salinas rijdt kun je zelfs flamingo’s spotten.

Rotterdam Airport Bestemmingen Ibiza

Cala d’hort

3. Rome

Roma, non basta una vita! De betekenis van dit bekende gezegde is dat in Rome één leven gewoonweg te kort is omdat er zoveel is te zien, te eten en te beleven. In deze bruisende stad moet je een keer zijn geweest. Gooi een muntje over je linkerschouder in de Trevifontein en breng een bezoek aan het Colosseum. Eigenlijk hoef je nergens naar binnen om je in een museum te begeven, omdat Rome het grootste openluchtmuseum is dat je je kunt voorstellen. Zoals gezegd, Rome is gewoon een typisch gevalletje waar je écht een keer moet zijn geweest.

Rotterdam Airport Bestemmingen Rome

Het Colosseum in Rome

4. Londen

De vierde Rotterdam Airport bestemming is de Engelse hoofdstad Londen. Het heeft maar liefst zes vliegvelden. Als je vanaf Rotterdam The Hague Airport vertrekt weet je zeker dat je landt op London City Airport, het meest centraal gelegen vliegveld van Londen. Ideaal dus, want zo verlies je zo min mogelijk tijd tijdens jouw citytrip naar Londen. Ga jij cultuur snuiven en bezoek je de Big Ben, het Buckingham Palace of de Tower Bridge? Of ben jij gekomen om te winkelen op de Camden Market of in Oxford Street? Wanneer je verblijft in het H10 London Waterloo zit je sowieso goed.

Rotterdam Airport Bestemmingen

Het straatbeeld in Londen

5. Rhodos

Dit Griekse eiland is nog zo’n fijne bestemming vanaf Rotterdam Airport. Je vindt er lange stranden, pittoreske vissersdorpjes en een Akropolis dat boven de witte huisjes uittorent. Rhodos is niet voor niets absolute favoriet onder de Nederlandse toeristen. Ben jij benieuwd wat onze SUNtips zijn voor deze bestemming? Lees ze hier!

bestemmingen Rotterdam Airport

Acropolis in het Griekse dorpje Lindos op Rhodos

Rotterdam Airport bestemmingen: voor ieder wat wils!

Naast deze topbestemmingen wordt er ook gevlogen naar andere fijne plekken. Met het ruime aanbod weten we zeker dat er ook voor jou wat tussen zit. Dit zijn alle Rotterdam Airport bestemmingen:

Vlieg jij binnenkort naar één van de bestemmingen van Rotterdam Airport? Ik zou ’t doen! Lees hier waarom vliegen vanaf Eindhoven ook heel fijn is.

Geschreven door: Lonne
Content specialist
Meer van Lonne