7 minuten

9x de beste hotels van Ibiza

Ibiza is een eiland met twee gezichten. Aan de ene kant heb je de bekende grote feesten en goed bezochte plekken, aan de andere kant vind je de relaxte vibe en rustige spots. Het is dan ook de ideale bestemming in de Balearen die voor iedereen een hoop te bieden heeft. Op de sfeervolle hippiemarkten, de prachtige stranden of de gezellige dorpjes geniet je met volle teugen van jouw vakantie. Maar waar kan je het beste verblijven? Wij zetten de beste hotels van Ibiza voor jou op een rijtje. Op naar een heerlijke vakantie!

ME Ibiza

Bij ME Ibiza ademt alles luxe, stijl en word je welkom geheten door de typische Ibiza vibe. Geniet bijvoorbeeld van de Thaise massage & wellness of de eersteklas keuken van ME Ibiza, waar verse tapas, zeevruchten, vis en cocktails worden geserveerd. En met twee zwembaden, waar overdag DJ’s draaien, heb je hier ook aan waterpret geen gebrek. De ligging is daarnaast ook perfect, want ME Ibiza is gelegen aan de prachtige baai van Cala Martina en op slechts 500 meter afstand van de Punta Arabi Hippiemarkt. Dat wordt een onvergetelijke vakantie!

  • Beoordeeld met een 8.7
  • Huur een Balinees bed op het dakterras met zwembad en geniet van het panoramische uitzicht
  • b.v. logies & ontbijt

Bekijk ME Ibiza

Beste Hotels Ibiza - ME Ibiza

Laat je in de watten leggen bij ME Ibiza

Hotel Torre Del Mar

Torre del Mar is een 4-sterren hotel, direct gelegen aan het populaire zandstrand van Playa den Bossa. Vanaf je ligbed aan het ruime zwembad heb je dan ook fijn uitzicht op zee. Torre Del Mar heeft een luxe en comfortabele uitstraling. Zo relax je in het wellnesscenter, smul je in één van de fantastische restaurants en word je in de avond vermaakt met leuke shows. Bij Torre Del Mar zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fijne vakantie.

  • Beoordeeld met een 8.8
  • De perfecte uitvalsbasis om Ibiza te ontdekken.
  • b.v. logies (ook logies & ontbijt en halfpension behoort tot de mogelijkheden)

Bekijk Hotel Torre Del Mar

Beste hotels Ibiza - Torre Del Mar

De bekende beachclubs van Ibiza, liggen bij dit hotel om de hoek

Hotel Osiris

Hotel Osiris is een fijn strandhotel en een echte bestseller in het aanbod van SUNtip. Door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is dit hotel een aanrader als je op zoek bent naar een voordelige vakantie op Ibiza. Geniet op je ligbed aan het fijne zwembad of wandel binnen enkele minuten naar het stadscentrum. Hotel Osiris biedt een wellness gedeelte met een zonnestudio om lekker te ontspannen. Livemuziek, de disco en een nachtclub garanderen volop vakantieplezier.

  • Beoordeeld met een 8.8
  • Geniet volop van sportieve faciliteiten
  • b.v. logies (ook logies & ontbijt en halfpension behoort tot de mogelijkheden)

Bekijk hotel Osiris

Osiris Ibiza

Een voordelige keuze voor jouw vakantie naar Ibiza

Grand Palladium White Island Resort

Grand Palladium White Island Resort & Spa staat garant voor genieten voor jong en oud! Zo is er voor de kinderen een apart kinderbad, waar de waterratten zich zeker zullen vermaken. Ook is er een leuke speeltuin, miniclub en minidisco. De ouders kunnen ontspannen in de spa en genieten van een heerlijke massage. Haal vervolgens een lekkere cocktail en geniet van de zon aan één van de drie zwembaden. Grand Palladium White Island Resort is direct gelegen aan het zandstrand van Playa D’en Bossa en heeft alles in huis voor een luxe vakantie.

  • Beoordeeld met een 8.5
  • Activiteiten in overvloed
  • b.v. All Inclusive

Bekijk Grand Palladium White Island

Beste Hotels Ibiza - Grand Hyatt White Island

Genieten met het hele gezin

Palladium Palmyra

Palladium Palmyra is een 4-sterrenhotel en alleen toegankelijk voor volwassenen (adults-only). Hierdoor geniet je van alle rust. Vanaf het zwembad heb je een fantastisch uitzicht over de baai en de populaire jachthaven van San Antonio. Ook aan animatiemogelijkheden heb je bij Palladium Palmyra geen gebrek. Van aerobics tot mountainbiken en van livemuziek tot watersporten: het kan hier allemaal. En voor de nachtrust heb je een comfortabele en ruime kamer tot je beschikking. Genieten geblazen!

  • Beoordeeld met een 8.7
  • Direct aan de sfeervolle wandelpromenade Paseo del Mar
  • b.v. halfpension of All Inclusive

Bekijk Palladium Palmyra

beste Hotels Ibiza - Palladium Palmyra

Vanaf het zwembad, ben je zo op strand

Hotel Insotel Fenicia Prestige

Ontspannen maar! Bij Hotel Insotel Fenicia Prestige geniet je van ieder moment in een schitterende omgeving. Het hotel ligt aan de rivier van Santa Eulalia, maar op loopafstand bereik je ook zo het fijne zandstrand en kun je zelfs een heerlijke wandeling maken door het bos. Insotel Fenicia Prestige beschikt over tal van faciliteiten, zoals een heerlijk wellnesscenter inclusief binnenbad, een smaakvolle keuken en een prachtige tuin met zwembad. In de lobbybar word je ook regelmatig vermaakt met livemuziek. De kamers zijn stuk voor stuk sfeervol en ruim ingericht en bieden in de meeste gevallen een prachtig uitzicht op zee. Hier ga jij een heerlijke tijd beleven!

  • Beoordeeld met een 8.8
  • Dichtbij het centrum van Santa Eulalia
  • b.v. Logies & ontbijt

Bekijk Insotel Fenicia Prestige

Beste Hotels Ibiza - Fenicia Prestige

Een heerlijk uitzicht vanaf je balkon

Hotel Ushuaia Ibiza Beach

Klinkt deze naam je bekend in de oren? Logisch, want bij Ushuaia vinden namelijk de grootste feesten van Ibiza plaats met wereldberoemde DJ’s. Het fantastische en luxe Ushuaia Ibiza Beach ligt direct aan het zandstrand van Playa d’en Bossa en is uitsluitend bedoeld voor volwassenen. De kamers van Ushuaia Ibiza Beach hotel zijn hip ingericht en je hebt daarnaast de keuze uit veel verschillende kamertypes. Zo heb je swim-up kamers en kamers die direct uitkijken op het podium. Dan kan je mooi vanaf het balkon genieten van de grote shows. Dus houd jij wel van een feestje? Dan ga je bij Ushuaia Ibiza Beach een geweldige vakantie tegemoet.

  • Beoordeeld met 8.8
  • Geniet van fantastisch eten in een van de 5 restaurants
  • b.v. Logies & ontbijt

Bekijk Ushuaia Ibiza Beach

Beste hotels ibiza - Ushuaia Ibiza Beach

Op deze plek vinden de grootste feesten van Europa plaats

Hotel Aguas De Ibiza Lifestyle & Spa

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa is een prachtig designhotel met een uitstekende ligging ten opzichte van het centrum en de jachthaven van Santa Eulalia. Na een nachtje rust in de adembenemende kamers & suites heb je bij het openen van de gordijnen dan ook een fijn uitzicht op zee. Wow! De kamers zijn ingericht volgens het Feng shui principe, een speciale manier om je slaapkamer gebalanceerd in richten, en je kunt zelfs de lichtstemming hier programmeren. Dat je bij Aguas de Ibiza vertoeft onder luxe omstandigheden, blijkt wel uit de vele faciliteiten die hier worden aangeboden. Want wat denk je van yoga en pilates, de restaurants waar op topniveau wordt gekookt en de uitgebreide wellness mogelijkheden? Aan het einde van je vakantie weet je zeker dat je volledig ontspannen bent!

  • Beoordeeld met een 8.2
  • Uitgeroepen tot meest omgevingsvriendelijke boutique hotel op Ibiza (eco-friendly)
  • b.v. logies & ontbijt

Bekijk Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

Voor ontspanning zit je bij Aguas de Ibiza helemaal goed

Ibiza Sun

In hartje Playa D’en Bossa vind je Ibiza Sun. Een modern en stijlvol complex en van alle gemakken voorzien. Geniet bijvoorbeeld van een verfrissende duik in het zwembad of ontspan in het fijne bubbelbad. En ben je liever sportief bezig? Dan heb je een uitgebreide fitnessruimte tot je beschikking. Op de kamers geniet je van een heerlijke nachtrust, welke zijn voorzien van een balkon/terras om de dag af te sluiten met een hapje en drankje. Het strand van Playa d’en Bossa vind je op slechts enkele minuten lopen. De Ibiza vibe is hier nooit ver weg!

  • Beoordeeld met een 8.7
  • Geniet in het eigen restaurant van de lekkerste Thaise gerechten
  • b.v. logies & ontbijt

Bekijk Ibiza Sun

Beste hotels Ibiza - Ibiza Sun

Zie jij jezelf al liggen op een van deze comfortabele bedjes?

[BONUS] Petunia Ibiza

Een bonustip van ons zusje HOTIQ: welkom in het prachtige Petunia Ibiza! Dit adults-only hotel is volledig ingericht in de kenmerkende Ibiza-stijl. Op het dakterras kijk je je ogen uit met een panoramisch uitzicht over het iconische eiland Es Vedra. En met een uitstekend restaurant, waar de heerlijkste verse tapas worden bereid, wordt er ook goed voor liefhebbers van lekker eten gezorgd. Overdag geniet je in alle rust op je comfortabele ligbedje in de Ibiziaanse zon en neem je een duik in het fijne zwembad. De pittoreske baai van Cala D’Hort bereik je binnen 5 minuutjes lopen. Dit is op en top genieten!

  • Beoordeeld met een 9.0
  • Een kleinschalig hotel gerund door een familie, waar je fantastische service kunt verwachten
  • b.v. logies of logies & ontbijt

Bekijk Hotel Petunia Ibiza op HOTIQ

Een magisch uitzicht op de beroemde rots

De beste hotels van Ibiza: welke past bij jou?

Zoals je ziet hebben de beste hotels van Ibiza veel te bieden en heb je keuze uit diverse type hotels. Ga jij voor ultieme luxe? Of voor meer basic? Liever in alle rust genieten? Of laat je je juist omringen door het feestgedruis? Wat je ook kiest, op Ibiza ga jij een top vakantie tegemoet om even lekker te ontspannen. En dat op slechts 2 uur vliegen! Liever nog meer hotels op Ibiza bekijken? Bekijk dan hier alle vakanties naar Ibiza.

Geschreven door: Niels van Rijsbergen
Contentspecialist
Meer van Niels van Rijsbergen