4 minuten

8x koninklijk genieten

Genieten! Maar dan… Met hoofdletter G. Aan de kust, in de stad, maar allemaal héél luxe en bekroond met 5-sterren. Dit zijn 8 hotels waar jij koninklijk verblijft!

Sunrise Grand Select Crystal Bay, Hurghada

Dit All Inclusive hotel draagt de naam Sunrise Grand Select Crystal Bay, is gebouwd in 2010 en heeft een decor van rotshellingen en de Arabische woestijn. Met de Rode Zee en zijn kleurrijke vissen en kristalheldere water op steenworp afstand, is dit alles wat je nodig hebt voor een uitermate luxe vakantie in Egypte. Het resort telt 503 even mooie kamers. De service is fantastisch; het personeel doet er alles aan om jou te laten leven als een koning. Er zijn verschillende à la carte restaurants, waar het eten wordt bereid waar je bij staat. Actief bezig zijn staat ook op het menu. Het personeel zorgt voor een goed gevuld (animatie)programma. Wat dacht je van een volleybalwedstrijdje met Simon? Ik zou ’t doen!

mooiste hotels

Bekijk hier meer foto’s

Stella Palace Resort en Spa, Kreta

Ons hart gaat sneller kloppen van dit luxe én kindvriendelijke hotel: Stella Palace Resort en Spa. Eigenlijk is het een vakantiedorp met 251 kamers die genoeg plek bieden voor jou en je familie. Je vindt er niet alleen een fijne tuin, maar ook een leuke speelplaats. Veel van de verblijven hebben uitzicht op zee en sommigen zelfs een privézwembad! Ook hier verblijf je All Inclusive; het barpersoneel staat klaar om jou te voorzien van de lekkerste drankjes. Je hoeft hier in principe het hotel niet uit. Wil je toch een kijkje nemen buiten de deur, huur dan een auto; het dorp zelf is erg rustig.

mooiste hotels

Bekijk hier meer foto’s

Mitsis Laguna Resort en Spa, Kreta

We blijven nog even op Kreta, want kom op: kijk die foto’s… Mitsis Laguna Resort en Spa is om bij weg te dromen. En what you see, is what you get. Zo mooi als het is op de foto’s, is het ook in het echt! De tinten van het hotel (beige en blauw) ademen vakantie en zorgen ervoor dat jij je, ondanks de enorme opzet, in elke ruimte helemaal zen voelt. Je blijft hier op basis van All Inclusive en kunt hier 24 uur per dag terecht voor een versnapering. Dagelijks schone handdoeken, fijne bedden en een strand met bediening maken je ervaring uitstekend. Thuis zijn is fijn, maar hier willen wij graag nog wel wat langer blijven…

mooiste hotels

Bekijk hier meer foto’s

The Vine, Funchal

Van strandresorts maken we even een switch naar een hotel in een zonnige stad, namelijk: Funchal! The Vine heeft 5-sterren op z’n naam staan en wij snappen dat maar al te goed waarom toen we de kamers en de omgeving zagen. Een zwevend bed, een ultramoderne inrichting, een jacuzzi op het dak en een “normaal” zwembad met ongelooflijk uitzicht over de stad plus de oceaan… Een weldadig gevoel van luxe maakt meester van je als je The Vine in Portugal bezoekt.

mooiste hotels

Bekijk hier meer foto’s

Dreampalace Gran Tacande, Tenerife

Bij de naam Dreamplace, denk je maar aan één ding – toch? En dat is een plek om bij weg te dromen. Maar boek jij deze reis bij SUNtip, dan blijft het niet alleen bij dromen! Op Canarisch Eiland Tenerife is maar genoeg te beleven, al wordt dat wel bemoeilijkt omdat je ongetwijfeld de hele dag hier wil blijven rondhangen. Grote, lichte kamers met een bad recht naast je bed, een prachtig wellness gedeelte, zwembaden op verschillende niveaus en hemelbedden aan het water. Moeten we nog even doorgaan, of ga je zelf de foto’s bekijken?

mooiste hotels

Bekijk hier meer foto’s

Elysium, Cyprus

Een zonnebril poets service? Een koud handdoekje dat je wordt aangereikt zodat je even kunt afkoelen? Handdoeken service bij het zwembad? Niets is te gek bij het Elysium hotel op Cyprus! Hier word je daadwerkelijk op handen gedragen. Dit is een 5-sterrenhotel met alle denkbare luxe. En dan kun je ook nog eens (familie)kamers boeken die grootte hebben van zo ongeveer een, uhm, ja… Balzaal?

mooiste hotels

Bekijk hier meer foto’s

Me Ibiza, Ibiza

Als ik zeg Ibiza, dan zeg jij… Zomer! En dat is precies het gevoel dat dit hotel wil overbrengen. Door de open bouwstijl van het complex, voel jij je hier zo licht als een veertje. De zon schijnt hier in overvloed en je geniet er op verschillende plekken van. Direct aan de bij bijvoorbeeld, onder een heerlijk geurende pijnboom. Of op één van de ligbedden aan het zwembad, of in de tuin, met op de achtergrond de muziek van Nikki Beach. Dit hotel is perfect voor koppels zonder kinderen. Je kunt hier fietsen huren, maar het hoeft niet. De welbekende Hippie Market ligt namelijk al op 500 meter afstand van het Me Ibiza hotel. Je zit hier dus niet alleen luxueus, maar ook nog eens centraal gelegen.

mooiste hotels

Bekijk hier meer foto’s

The Cove Rotana, Dubai

In het lijstje koninklijk genieten, mag een hotel uit de Verenigde Arabisch Emiraten natuurlijk niet ontbreken. In dit land is alles groot, groter, grootst. En dat zie je terug aan de prachtige accommodaties in Arabische stijl zoals deze: The Cove Rotana, gelegen buiten de stadsdrukte van Dubai. Het complex heeft een bijzondere uitstraling, dus je geniet hier dan ook van een bijzonder fijn verblijf. Uitzicht op zee, pantoffeltjes onder je bed, snackbar aan het zwembad en noem maar op. Jij kiest of je hier All Inclusive verblijft of niet.

mooiste hotels

Bekijk hier meer foto’s

Koninklijk genieten, ik zou ’t doen!

Wij hopen je voldoende inspiratie gegeven te hebben voor jouw volgende vakantie. Wij vinden dat je jezelf stiekem best wel eens mag verwennen, en waar kan dat beter dan op vakantie in één van deze luxueuze accommodaties? Bekijk hier ons hele aanbod 5-sterrenhotels met een hoge beoordeling. Ik zou ’t doen!

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia