3 minuten

10x kindvriendelijke hotels voor 2024

Ben je op zoek naar kindvriendelijke hotels voor de zomer van 2024? De keuze is reuze! We kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben onze reisspecialisten een top 10 samengesteld. Deze hotels zijn stuk voor stuk geweldig voor gezinnen!

1. Alcúdia Garden – Mallorca

Hotel Alcúdia Garden is echt een pareltje op Mallorca! Kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Er is veel animatie aanwezig die allemaal even enthousiast zijn en er elke dag een feestje van maken. Ook de ligging van Alcúdia Garden is perfect! Super centraal, dichtbij het strand, veel restaurantjes in de omgeving, en een gezellig haventje in de buurt.

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

2. Best Jacaranda – Tenerife

Wauw, wat een ruimte! Best Jacaranda is een ruim opgezet hotel met een hele fijne sfeer. Het personeel is heel vriendelijk, waardoor je een hele relaxte vakantie zult hebben. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het grote zwembad, of in de kidsclub waar elke dag iets leuks voor hen georganiseerd wordt. Buiten het hotel iets ondernemen kan natuurlijk ook. Dit zijn de 7 leukste excursies op Tenerife voor kinderen!

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

3.  Livvo Lago Taurito – Gran Canaria

Zwemmen, glijbanen, sportvelden: het is allemaal aanwezig bij Livvo Lago Taurito! Heb je alle glijbanen gehad? Dan kun je gratis een bezoek brengen aan het naastgelegen waterpark Lago Oasis, met andere glijbanen en speeltoestellen. Voor de kleinere kinderen is er een apart kinderbad, een speeltuin en een mini-club. Dit hotel is perfect voor echte waterratjes! Ben je er nog niet uit of Gran Canaria de juiste bestemming is? Hier lees je waarom dit juist zo’n kindvriendelijk eiland is.

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

4.  Hyde Park Lane – Lanzarote

De mooie gerenoveerde huisjes op Hyde Park Lane zijn ideaal voor gezinnen. Het is rustig gelegen en de sfeer is hier heel ontspannen, waardoor je je hier gelijk écht thuis voelt. Kinderen zullen zich hier uren vermaken in een van de vier zwembaden, of in de speciale speelruimte met leuke toestellen en animatie. Ook hebben we de leukste excursies op Lanzarote voor je opgezocht. Je vindt ze hier en geven daar ook nog extra hoteltips!

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

5. Riu Chiclana – Spanje

Riu Chiclana is de plek voor gezinnen die graag vakantievieren in Zuid-Spanje, waar het echte massatoerisme nog geen intrede heeft gedaan. Het hotel is goed onderhouden en onlangs gerenoveerd. Het kinderbad met piratenschip en speeltoestellen is favoriet onder de kleine vakantiegangers. Net zoals het animatieteam, dat er elke dag weer een spektakel van maakt!

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

6. Aqua Fantasy – Turkije

Waar moeten we toch eens beginnen? De talloze glijbanen, het fijne strand, de bowlingbaan… De mogelijkheden bij Aqua Fantasy zijn eindeloos! Wanneer de kinderen toch een keer iets anders willen dan glijbanen en zwemmen, kunnen ze terecht bij de animatie, die ook hier weer zorgt voor dagelijks vertier. Hebben we het al gehad over het speciale kinderbuffet? Dit is echt een kinderparadijs. Met de kids naar Turkije? Ik zou ’t doen!

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

7. Jaz Aquamarine resort – Egypte

Wat een faciliteiten heeft Jaz Aquamarine Resort! Van zes restaurants tot zeventien zwembaden en wel 22 glijbanen. Ook wordt er voor jong en oud veel georganiseerd. Denk aan entertainmentshows en spelletjes bij de kidsclub. Doordat het resort zo groot is, zul je nooit het idee hebben dat het hier heel druk is. Het is hier echt ultiem ontspannen!

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

8. Royal Son Bou – Menorca

Kinderen blij, jij blij. Toch? Royal Son Bou is op alle vlakken helemaal ingesteld op kinderen. Het kinderbad heeft leuke glijbaantjes, in Kikoland worden activiteiten voor kinderen van 0 tot 17 jaar georganiseerd, en ook de kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er namelijk altijd een gratis kinderstoel en -bedje beschikbaar. Royal Son Bou is écht een van de meest kindvriendelijke hotels op Menorca. Ik zou ’t doen!

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

9. Grand Holiday Resort – Kreta

Grand Holiday Resort is een heerlijk, kleinschalig hotel, maar met meer dan voldoende mogelijkheden voor plezier! Neem een duik in een van de zwembaden, roetsj van de glijbanen of ga lekker spelen in de speeltuin. Ook kunnen kinderen deelnemen aan de kidsclub en eten in het buffetrestaurant voor kinderen. Volwassenen zullen zich hier net zo goed vermaken. De kamers zijn ruim, het eten is geweldig en de service is top!

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

10. Gural Premier Tekirova – Turkije

Een familiehotel op hoog niveau, Gural Premier Tekirova is een luxe hotel met alle faciliteiten om het hele gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De uitgebreide buffetten, ruime kamers en een heerlijk zwembad mét leuke glijbanen, zorgen ervoor dat gasten hier graag weer terugkomen! De kleinere kinderen zullen het zwembad met piratenschip geweldig vinden. Met het hele gezin naar Gural Premier Tekirova? Ik zou ’t doen!

Kindvriendelijke hotels 2020

Bekijk hier meer foto’s van het hotel

Kindvriendelijke hotels 2023

Hopelijk maakt deze lijst met kindvriendelijke hotels voor de zomer van 2024 jouw keuze een beetje makkelijker. Wanneer je op vakantie gaat naar een van deze hotels, weet je in ieder geval zeker dat de kinderen de tijd van hun leven hebben. Benieuwd naar wat we nog meer aanbieden? Bekijk hier de andere kindvriendelijke hotels.

Geschreven door: Nadine
Contentspecialist
Meer van Nadine