2 minuten

10 redenen waarom jij nú op vakantie moet

Eerlijk is eerlijk: er is altijd wel een reden waarom jij een vakantie kan gebruiken. Welke reden is voor jou het meest relevant? Of zijn het er misschien meerdere? Als je niet langer hoeft na te denken en je geen redenen nodig hebt of deze al zo klaar als een klontje voor je zijn, bekijk dan meteen ons aanbod via deze link.

1. Bah, het regent…

Kijk eens uit het raam. Wat denk je? Strandwaardig, of niet? Kleine kans. Niets is zo onvoorspelbaar als het weer, maar we zijn het er wel over eens dat je in zuidelijker gelegen landen toch meer kans hebt op factor zon, zee en strand. Gaan dus!

2. Ontspanning, nu, alsjeblieft!

Werken, sporten, schoonmaken, kids ophalen, koffietje bij vrienden… Zo erg is het allemaal niet, maar het leven raast wel aan je voorbij. Een vakantie biedt de perfecte uitweg om even helemaal tot jezelf te komen en te ontspannen. Boeken die handel!

3. Yesss, een financiële meevaller

Oh yeah: je krijgt vakantiegeld, ineens betaalt iemand de langvergeten Tikkie terug, je vindt 100 euro in een oude bank of je hebt een belastingvoordeeltje. Waar het geld ook vandaan komt: een meevallertje leent zich perfect voor het boeken van je vakantie. Let’s go!

4. Reislust: onhoudbaar

Je hebt geen minuut rust in je lijf. Elke gelegenheid grijp je aan om die ene nieuwe bestemming researchen. Welke wijk is het leukst en welke restaurantjes vind je in de buurt? Je – moet – gaan. Hoe sneller hoe beter. Waar wacht je op? Zoek én boek!

5. De ultieme relatietest

Ga je samen op vakantie, dan ben je aangewezen op elkaar. Bevalt het goed, dan zit het wel snor. Benieuwd of jullie relatie nóg meer opbloeit door een reisje? Doe de test en boek die romantische vakantie vandaag nog.

6. Vier jullie vriendschap!

Romantiek is een fijn ingrediënt op vakantie, maar ook zonder vier je ‘m prima. Als vrienden weet je wat je aan elkaar hebt. Een reis (tip: stedentrip) is de perfecte gelegenheid om je vriendschap te vieren! Welke avonturen gaan jullie samen beleven?

7. Dagje extra vrij

Ineens zie je in je agenda dat je weekend super gunstig valt. Met dat ene dagje vrij kun je zo een lang weekend weg! En met zacht geprijsde reizen, zoals deze stedentrips, piep jij er makkelijk even tussenuit. Soms is thuisblijven nog duurder!

8. Je hebt een kleurtje nodig

Dat roze jurkje is heel leuk, maar staat toch nét wat beter met een bruin kleurtje op je snoet. De oplossing? Jurkje in je koffer en op vakantie gaan! Zeg vaarwel tegen je bleke huid en oneffenheden; de zon is een wondermiddel voor jouw uitstraling.

9. Te lang al niet geweest

Het duurt te lang! Maar niet als jij je snel verzekert van een plekje op die stoel in het vliegtuig naar de zon. Boek je vakantie en aftellen maar. En ben je geweest? Dan begin je gewoon weer opnieuw. Leven van vakantie naar vakantie.

10. Het is helemaal niet duur!

Last but not least: op vakantie gaan hoeft niet duur te zijn. Ja, het kost geld. Maar je hoeft niet meteen All Inclusive te verblijven in een poepchic hotel (kán wel, klik dan even hier voor inspiratie). Je kunt gewoon op zoek naar een scherp geprijsd reisje. Filter aan en gaan!

Nú op vakantie: ik zou ’t doen!

Buiten dat vakanties gewoon superlekker zijn, is er ook altijd wel een goed excuus te verzinnen om ervoor te gaan. Heb jij nu nog een reden om het niet te doen? Ga lekker naar SUNtip.nl en boek je blij.

Geschreven door: Alicia
Contentspecialist
Meer van Alicia